Çalışma Bakanlığı'nda Sözleşmeliye Kadro Toplantısı Yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çalışma Bakanlığı'nda Sözleşmeliye Kadro Toplantısı Yapılacak

Sözleşmeli personellere kadro için bugün Çalışma Bakanlığı'nda kritik bir toplantı yapılacak.

Çalışma Hayatı 6 Ekim 2022 09:48 2
Çalışma Bakanlığı'nda Sözleşmeliye Kadro Toplantısı Yapılacak

Sözleşmeli personellere kadro ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi: Bugün toplantı var.

Sözleşmeli kamu personellerine , taşeron işçilere , geçici işçilere yönelik düzenleme ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda çalışmalar Çalışma Bakanlığı bünyesinde devam ediyor. Konu iel ilgili dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bir açıklama yaptı ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

BUGÜN TOPLANTI VAR

Gelen son dakika bilgilerine göre bugün sözleşmeli personellere kadro ile ilgili kritik bir toplantı olduğu öğrenildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Memur Sen yönetimi, bugün saat 13.30'da Çalışma Bakanlığı'nda sözleşmeli personeller ile ilgili toplantı yapacak. Söz konusu toplantıda sözleşmeli personellere kadro konusunun görüşüleceği ve yeni dönem toplu sözleşmesi hakkında da bazı fikir alış verişleri olacağı öğrenildi.

Kamuda toplamda kadro bekleyen 550 bin personel olduğunu dün açıklayan Bakan Bilgin, bu konuda çalışmaların bu ay sona ereceğini ve gelecek ay meclise getirilmesinin planlandığını söyledi. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, "Çok özel bir durum olabilir. bazı personelleri özel bir sözleşme ile çalıştırabiliriz. Çok özel olanlara, yüksek maaşla çalışacaklara özel sözleşmeler yapılacak. Ama bunlar dışındaki tüm sözleşmelileri çöeceğiz. Kamu görevlerinin tüm haklarını vereceği.z Kadrolu olacaklar. Yaklaşık sayıları 550 bin kişiler." ifadelerini kullandı.

TOPLANTI SONRASI

Saat 13.30'da yapılacak toplantıdan sonra açıklana gelince haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
belediyeler ne olacak sayın bakan ?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biz belediye çalışanları da bir umut ışığı bekliyoruz khk ile kadro dediler lafta kaldı bizde özlük haklarımızı istiyoruz