Çalışan Emeklilere Müjde Geldi! Teklif Meclisten Geçti!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çalışan Emeklilere Müjde Geldi! Teklif Meclisten Geçti!

Çalışan emeklilere verilecek olan 5.000 TL ikramiyenin teklifi; meclisten geçti! İşte ikramiyenin hesaplara yatacağı tarih ve detaylar...

Emekli Haberleri 26 Ara 2023 0
Çalışan Emeklilere Müjde Geldi! Teklif Meclisten Geçti!

Milyonlarca çalışan emeklinin merakla beklediği haber TBMM'den geldi. Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesini öngören kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

TBMM Genel Kurulunda görüşülen ekonomiye ilişkin kanun teklifinin, çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini içeren 55. maddesi kabul edildi.

Emekli zammı açıklandı mı? 2023 SSK/BAĞ-KUR en düşük emekli maaşı ne kadar  olacak? Asgari ücret 8.500 TL oldu! - Finans haberlerinin doğru adresi -  Mynet Finans Haber

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5 BİN TL İKRAMİYE, MECLİS'TEN GEÇTİ
TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmeleri sürüyor. Meclis Genel Kurulu'nda yılın son mesaisinde ekonomiye ilişkin 86 maddelik torba kanun teklifinin, çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini öngören 55. maddesi kabul edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından en kısa sürede çalışan emeklilere ödeneceğini söyledi.

BU HAFTA HESAPLARA YATACAK
Bu kapsamda gerekli tüm bankalarla hazırlıklar tamamlandı. 28-29 Aralık tarihlerinde 5 milyona yakın çalışan emekli, 5 bin TL'lik ikramiyelerini almış olacak.

2023 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI NE KADAR OLACAK? | En düşük emekli maaşı ne kadar  olacak? - Son dakika Hab...

Tekliften, verilen önergenin kabul edilmesiyle, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda (BDDK) görev yapan idarecilere ve meslek personeline, mevzuatında öngörülen ücret tavanlarına tabi olmaksızın ek tazminat ödemesine yönelik madde, tekliften çıkarıldı.

Tüm emekli gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç