Çakılan Kripto Paralar İçin Şok Eden Tahmin: İşte Bitcoin'in Düşme Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çakılan Kripto Paralar İçin Şok Eden Tahmin: İşte Bitcoin'in Düşme Nedeni

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada kripto paraların neden düştüğü ve yeni hedef fiyatlara yer verildi.

Kripto Paralar 12 Nisan 2022 14:32 0
Çakılan Kripto Paralar İçin Şok Eden Tahmin: İşte Bitcoin'in Düşme Nedeni

Son dakika : Kripto paralarda düşüşün nedeni açıklandı.


Son 1 haftadır düşüş eğiliminde olan ve önceki gün ciddi oranda düşüş gösteren kripto paralar için son dakika açıklaması geldi. Kripto para yatırımcıları, Bitcoin, Ethereum ve SOL başta olmak üzere kripto paraların neden düştüğünü araştırırken bu konuda bir bilgilendirme açıklaması geldi.


CİDDİ DEĞİŞİM YAŞANDI

Sabah saatlerinde sert düşüşünü sürdüren Bitcoin 40 bin doların altına geriledi ve 39 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Daha sonra bir miktar yükselişe geçen Bitcoin, 40 bin doların üzerine kadar çıktı ve şu an bu yazıyı yazdığımız sırada 40 bin 215 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu fiyata göre baktığımızda Bitcoin düne göre yüzde 2 seviyesinde bir düşüş gösterdi.


Bitcoin ile paralel olarak Ethereum fiyatında da ciddi düşüş görüldü. Geçtiğimiz hafta 3500 doların üzerini gören Ethereum fiyatı şu sıralar 3 bin 19 dolar seviyesinde işlem görüyor.


Geçen hafta 150 dolar seviyesinde olan SOL fiyatı ise bugün 104 dolar seviyesine kadar geriledi.


XRP fiyatı ise 0,70 dolar seviyesinde seyrediyor.


Binance Coin 408 dolar seviyesinde.


Terra ise 84 dolar seviyesinde.


Doge Coin ise 0.13 seviyesinde.


NEDEN DÜŞÜYOR?

Kripto paralarda düşüşün en büyük nedeni FED olarak açıklandı. Fed'in para politikasında sıkılaşmaya gitmesi altın fiyatlarını, teknoloji hisselerini ve kripto paraları baskılıyor. Fed'in Mayıs ayında da bu adımlarına devam edeceği bildirilirken analistler , yükselişin Haziran ayında gerçekleşeceği bildirildi.


Coinglass tarafından hazırlanan bir rapora göre, son 24 saat içinde yaklaşık 439 milyon dolar değerinde kripto para birimi tasfiye edildi


BLOOMBERG : EĞER BU SEVİYENİN ALTINA DÜŞERSE 26 BİN DOLARA DÜŞEBİLİR

Bloomberg tarafından yayınlanan rapora baktığımızda bir “ayı bayrağı” teknik paterni ortaya çıkarsa, Bitcoin fiyatı 26.000 dolara kadar düşebilir denildi. Oanda’dan Jeffrey Halley yaptığı değerlendirmede Bitcoin için alt sınırı 36.500 $ olarak sabitledi. Bitcoin bu seviyenin altına düşerse, büyük olasılıkla önemli kayıplara yol açacaktır. 


Sunulan bilgiler piyasa koşullarına tabidir, bilgi verme amaçlıdır. Kripto para birimlerine yatırım yapmadan ve yukarıdaki bilgileri takip etmeden önce lütfen “kendi” piyasa araştırmanızı yapın. Ne yazar ne de yayın (finans7.com) mali kayıplarınız için herhangi bir sorumluluk kabul etmez.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç