Büyük Şefler Gıda halka arzı onaylandı: BIGCH talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL hangi banka?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Büyük Şefler Gıda halka arzı onaylandı: BIGCH talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL hangi banka?

Son dakika haberi: Büyük Şefler Gıda halka arzı onaylandı. Peki BIGCH hakla arzı ne zaman? Talep toplama ne zaman başlayacak?

Borsa 28 Nisan 2023 08:32 0
Büyük Şefler Gıda halka arzı onaylandı: BIGCH talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL hangi banka?

Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz oluyor.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Büyük Şefler Gıda'nın halka arzının onaylandığına yer verildi. 27 Nisan 2023 tarihli SPK bülteninde yayınlanan açıklamaya baktığımızda Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzının onaylandığına yer verildi. Açıklamada halka arza ait detaylar da yer aldı. Peki Büyük ŞEfler Gıda talep toplama ne zaman? Borsada ne zaman işlem görecek? İşte gelen son dakika bilgileri.

Bireysele eşit dağıtım şeklinde yapılacak halka arzda arzın büyüklüğü 832 milyon 500 bin lira seviyesinde oldu. 22.50 TL'lik fiyattan halka arz edilecek hissede dağıtımı yapılacak pay sayısı 37 milyon seviyesinde. SPK açıklaması şu şekilde:

(1) LuxChefs S.a.r.l.’nin sahip olduğu 20.000.000 TL nominal değerli, Gamze Hatice CİZRELİ’nin sahip olduğu 3.500.000 TL ve Fethi Saruhan TAN’ın sahip olduğu 3.500.000 TL nominal değerli B grubu paylar halka arz edilmektedir.
(2) Fazla talep gelmesi halinde LuxChefs S.a.r.l.’nin 3.000.000 TL nominal değerli B grubu payın ek satışı gerçekleştirilebilecektir.
(3) 1 TL nominal değerli paylar 22,50 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacaktır.

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Talep toplama tarihleri henüz belli olmadı. Ancak 3 ya da en geç 4 Mayıs tarihinde talep toplamanın başlaması bekleniyor. Talep toplama belli olduğunda haberdar olmak için finans7.com uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç