Büşra Pekin'in Estetiğe Harcadığı Para Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Büşra Pekin'in Estetiğe Harcadığı Para Açıklandı

Ünlü oyuncu Büşra PEkin'in estetik için harcadığı iddia edilen para açıklandı. İşte detaylar.

Finans Magazin 21 Kasım 2022 10:40 0
Büşra Pekin'in Estetiğe Harcadığı Para Açıklandı

ÇGHB adlı skeç programında büyün üne kavuşan Büşra Pekin'in estetik faturası ortaya çıktı.

Bir dönem televizyonların en çok izlenen eğlence programı olan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programdaki performansı, başarılı oyunculuğu ile adından çokça söz ettiren , oyunculuğunu üzerine kata kata geliştiren Büşra Pekin'in görünümü o gündne bu güne oldukça değişti.

Hasan Can Kaya ile film çekimlerinden önce satışın halini , daha sonra da imaj değiştirip kumral halini paylaşan Büşra Pekin'i görenler tanıyamadı. Tanıyanlar ise gözlerine inanamadı.

Çok Güzel Hareketler Bunlardaki halindne eser kalmayan Büşra Pekin'in değiştim için yaptırdığı estetik operasyonların faturası ortaya çıktı. Yaptırdığı estetiklerle daha iyi bir görünüme kavuşan Pekin'!in 6 bin liradan 80 bin liralara kadar çıkan estetik dokunuşlara para harcadığı ve değişim için toplamda 315 bin lira para harcadığı iddia edildi.

İddialara göre Büşra Pekin, elmacık, çene ucu, dudak, jawline, ışık dolgusu için toplamda 30 bin liralık ödeme yapmış. Bişektomi için 45 bin lira, tiplasti için 35 bin lira veren oyuncunun burun estetiğine ise 50 bin lira verdiği, badem göz için ise 70 bin lira verildiği iddia edildi. En fazla paranın ise implanta gittiği belirtildi. 80 bin lira.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç