Büşra Karademir'in polisi neden vurduğu belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Büşra Karademir'in polisi neden vurduğu belli oldu

Sosyal medya fenomeni Büşra Karademir'in polis memurunu neden vurduğu belli oldu. İşte yaşanan olayın detayları.

3.Sayfa 26 Haz 2024 0
Büşra Karademir'in polisi neden vurduğu belli oldu

Ünlü fenomen polisi vurmuştu: Olay ortaya çıktı.

İzmir'de feci bir olay meydana gelmiş, boşanma aşamasında olan 32 yaşındaki sosyal medya fenomeni Büşra Karademir ile eşi Cenk Karademir arasında kavga çıkmıştı. Cenk KArademir'in kapıya dayanması sonrası 112 ekiplerini arayan kadın, bölgeye gelen polis ekipleri tarafından güvenli şekilde karakola götürülmüş ve ifadesini verdikten sonra polis ekipleri ile birlikte eve gelmişti.

Eve polislerle birlikte gelen Büşra Karademir, burada kendisini eve bırakan polislerden 50 yaşındaki Süleyman Ay'ın silahı ile vurmuştu.

Olay ile ilgili inceleme başlatılmış ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, titiz bir soruşturma yürütmüştü.

Olay ortaya çıktı

31 Ocak tarihinde meydana gelen olay ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Savcılık tarafından aktarılan bilgilere göre KArademir'in tacize uğradığı için Ay'ı vurduğu öğrenildi. Polis memuru Ay hakkında açığa alınması kararı verilirken hakkında açılan davada 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal', 'zincirleme cinsel taciz', 'sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı' suçlarından 14 yıldan 36.5 yıla kadar hapis istendi.

Karademir'e ise  'kasten öldürmeye teşebbüs', 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma' suçlarından 10 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi.

Eve bırakırken ne dedi?

İddianamede yer alan bilgilerde Ay'ın diyaloğu emniyette başlattığı öğrenildi. Emniyette polis memuru Ramazan Ay, Karademir'e telefon numarasını vermiş ve "Boşandığında beni Whatsapp'tan ara. Çay kahve içeriz" demiş.

Bunun üzerine Karademir onu aramayacağını söylemiş. İfadeler sona erdikten sonra Ay ve bir polis memuru, Karademir'i eve bırakmak için yola çıkmış. Polis memuru Ramazan Ay, onu evine kadar çıkarmak istemiş. İtiraza rağmen onu eve çıkaran polis memuru, Karademir'in evine girerek onu sıkıştırmaya devam etmiş.

Silahını ve ceketini çıkarıp aynaın önüne bırakan bu kişi, Karademir'i köşeye sıkıştırarak ona tacizde bulunmuş

"Dudakların çok güzel"

Genç kadına, 'Dudakların çok güzel. Sarıl bana sevgili olalım' diyen polise Karademir'in "Ben zina yapamam" diyerke karşılık verdiği öğrenildi. Engellemelere rağmen durmaması üzerine Karademir, aynanın önündeki silahı alarak onu vurdu ve balkona çıkarak, "Polis bana saldırdı. İmdat, polisi vurdum" dedi.

Diğer polis, olayı doğruladı

olayla ilgili ifadesi alınan araçtaki diğer polis memuru Ş.M. olayı doğruladı ve Ay'ın Karademir'i sıkıştırdığını söyleyerek, "Ay'ın bu konuşmalarından ben de rahatsız oldum. Daha önce de kadın şikâyetçilerle samimi olmaya çalışıyordu"

Önümüzdeki günlerde dava görülecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç