Bursa'da korkunç trafik kazası: 5 ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bursa'da korkunç trafik kazası: 5 ölü

Son dakika haberi Çanakkale Bursa karayolundan geldi. Bölgedeki feci kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

3.Sayfa 5 Şubat 2023 08:43 1
Bursa'da korkunç trafik kazası: 5 ölü

Son dakika haberi Çanakkale'den geldi. Feci kazada 5 kişi öldü.

Çanakkale'den Bursa'ya doğru gitmekte olan ve 25 yaşındaki Şuayip Giren'in yönetiminde olan otomobil, Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, Tophisar Mahallesi mevkisinde kontrolden çıktı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda , sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzere kontrolden çıkan araba orta refüje doğru gitti.

Orta refüjü geçerek karşı yola çıkan araba, burada karşı yönden gelen ve Tophisar mahallesine doğru dönmekte olan ve İsmail A isimli kişinin yönetiminde olan kamyona çarptı.

İki araç kafa kafaya çarpışırken çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya döndü. Çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu ve bölgeye sağlık ile itfaiye ekipleri çağrıldı. Bölgeye gelen ekipler, uzun uğraşlar sonucu araçta sıkılaşnları çıkarmayı başardı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

ARaçta sıkışanlar zorlukla çıkarılırken bölgede sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede 5 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Feci kazada 36 yaşındaki Şerife Mert, 32 yaşındaki Hacer Mert, 61 yaşındaki Eşref Giren ve 57 yaşındaki Hatice Giren'in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Feci kazada yaralanan 5 yaşındaki Yavuz Selim Mert ise bölgede yapılan ilk müdahalesinden sonra KAracabey Devlet Hastanesine kaldırıldı ve burada hemen tedavi altına alındı. Küçük çocuk, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Bölgeye gelen ekipler, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Olay ile ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Finans7.com | Bursa

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
benim.sabanci.vakif.yardimim.neoldu.onaylandimi