Bursa'da Feci Uçak Kazasından Acı Haber: 2 Ölü İşte Görüntüler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bursa'da Feci Uçak Kazasından Acı Haber: 2 Ölü İşte Görüntüler

Bursa'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir uçak evlerin arasına düştü ve yanmaya başladı. Bölgeden acı haber geldi.

Son Dakika 25 Nisan 2022 16:01 0

SON DAKİKA HABERİ: Bursa'da şehrin ortasına tek motorlu uçak düştü. 2 ölü.

Son dakika haberi Bursa'dan geldi. Gelen bilgilere göre Bursa'da az önce tek motolu olduğu öğrenilen bir uçak şehrin ortasına düştü. Evlerin arasına düşen uçak, düşmenin etkisi ile parçalandı ve yanmaya başladı. 

 

Çevredeki vatandaşlar büyük panik içinde kalırken hemen durum sağlık ve polis ekipleri ile itfaiye ekiplerine bildirildi. Yunuseli Havalimanı yakınlarında meydana gelen olay sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İhbar üzerine bölgyee gelen ekipler yangını söndürmeye çalışıyor. 

İşte bölgeden gelen son görüntüler:

Bölgeden gelen son dakika bilgileirne bakıldığında itfaiye ekiplerinin düşen planörü söndürdüğü ve bölgede inceleme yapmaya başladığı görüldü. 

Görüntülere baktığımızda uçağın , bölgedeki vatandaşların arabalarının üzerine düştüğü ve bazı arabaların zarar gördüğü, yangının o araçlara da sıçradığı ve araçlardan bazılarının kullanılamaz hale geldiği görüldü. 

Bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken uçağın neden düştüğü ile ilgili de inceleme başlatıldı. 

 

ACI HABER GELDİ

Bölgeden gelen son dakika bilgisine göre uçağın düşmesi sonucu uçak içerisinde bulunan öğrenci pilot ile öğretmenin hayatını kaybettiği öğrenildi. Bölgede çalışmalarını tamamlayan itfaiye ekipleri, soğutma işlemleri yaparken hayatını kaybednlerin cansız bedenleri sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı son dakika açıklamasında 2 kişinin kaza sonucu hayatını kaybettiğini, bazı araçlarda hasarlar olduğunu söyledi. 

Uçak kazasından detaylar geldikçe aktaracağız. Haberi sık sık yenileyin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç