Bursa'da feci olay: 5 aylık hamile kadını ilişki sırasında öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bursa'da feci olay: 5 aylık hamile kadını ilişki sırasında öldürdü

Bursa'da meydana gelen feci olayda bir kişi, 5 aylık hamile eşini, cinsel ilişki sırasında öldürdü.

3.Sayfa 31 Ara 2023 1
Bursa'da feci olay: 5 aylık hamile kadını ilişki sırasında öldürdü

Bursa'da feci olay: Hamile kadını cinsel ilişki sırasında öldürdü.

Geçen Temmuz ayında meydana gelen feci olayda Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi, 4 çocuğunun annesi olan M.A. adlı kadından boşandı. Geçen Aralık ayında boşanan bu kişi, uzaktan akrabası olan N.M.T. adlı bir kadın ile dini nikah yaptı ve Ortabağlar Mahallesi'nde aynı evde yaşamaya başladı.

Gelen bilgilere göre Geçen Temmuz ayında bu kişi, dini nikahlı eşi ile cinsel birliktelik yaşadı. İlişki sırasında bu kişi, kadının başını yataktan aşağı sarkıttı ve her iki kolu vücudunun altında kalan hamile kadının boğazını önde sağ daha sonra sol eli ile sıktı.

Bu sırada boğazından hırıldı sesi gelen kadının ağzından köpükler çıktı ve kadın hareketsiz şekilde kaldı. Durumu fark eden bu kişi, daha sonra evden çıktı ve arkadaşları ile buluştu. Akşam 17.00'de eve gelen bu kişi, kadının hareketsiz yattığını gördü. Bunun üzerine arkadaşını telefonla arayan cani, ondan yardım istedi. Eve gelen arkadaşı ise durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde kadının hayatını kaybettiğini tspit etti.

FANTEZİ SONUCU ÖLDÜ DEDİ

Emniyette sorgusunda eşinin ölümünü bilerek ve tasarlayarak öldürmediğini söyleyen kişi, olayın birliktelik sırasında fantezi sonucu olduğunu söyledi.

Tutuklanan ve cezaevine gönderilen bu kişi, görülen mahkemede, “Kendisiyle birliktelik yaşarken, eşimin baş kısmı yataktan aşağı sarkıyordu. Her iki kolunu vücudunun altına almıştı. Ben de fantezi amacıyla önce sağ elim sonra da sol elimle boğazını tutuyordum. Bu sırada kendisinden hırıltı sesi duydum. Ağzından köpük gelince korkup birlikteliğimize son verdim. Daha sonra hareketsiz olduğunu görünce kolunu havaya kaldırdım. Kolu yatağın üzerine düştü. Sonra gidip duş aldım. Yataktan indirip battaniye sardım. Bu sırada tamamen hareketsiz yatıyordu. Ne yapacağımı bilemediğim için saat 13.00'te evden çıktım. 17.00'de geri döndüm. Telefon ile yardım istediğim arkadaşım bana bir tanıdığını gönderdi. O kişi de sağlık ekiplerine haber vermemizi söyledi. Sonrasında gözaltına alındım. Ben, eşimi kesinlikle öldürmek istemedim. Eşim amcamın kızı oluyor” dedi.

Mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
Guzel Ülkeme yazık bırakmalı haberlerini duymadım şunların