Bursada 3 aylık bebeğin feci ölümü: Ailesi yıkıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bursada 3 aylık bebeğin feci ölümü: Ailesi yıkıldı

Bursa'da 3 aylık bebeğin ölümü ailesine büyük üzüntü yaşattı. İşte gelen son dakika bilgileri.

Yerel Haberler 17 Ocak 2024 0
Bursada 3 aylık bebeğin feci ölümü: Ailesi yıkıldı

Son dakika haberler... 3 aylık bebeğin acı ölümü kahretti.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde İnegöl'de 25 yaşındaki Ömer ile 24 yaşındaki Büşra Özdemir adlı çiftin çocukları Merva adlı çocuk, 3 ay önce dünyaya geldi.

BEBEĞİNİ EMZİRİP YANINDA UYUDU

Çocuklarının doğumuna sevinen ve onunla ilgilenmeye başlayan çift, büyük bir şok geçirdi. Gelen bilgilere göre anne, bebeğini emzirdi ve onu uyuttu.

Bebeğini uyutan anne, onun yanına uzandı ve uykuya daldı. Bir süre sonra uyanan ve bebeğini kontrol eden anne, bebeğinin hareketsiz şekilde olduğunu fark etti ve büyük korku yaşadı. Hemen 112 acil sağlık ekiplerine haber veren anne sağlıkçıları beklemeye başladı.

KALP MASAJI YAPIP HASTANEYE KALDIRDILAR

İhbar üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahalede bebeğin kalbinin durduğunu tespit etti. Hemen kalp masajı yapmaya başlayan sağlık ekipleri, çocuğu ambulansla hastaneye kaldırdı.

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan küçük çocuk, burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

POLİS EKİPLERİ OLAY İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bebeğinin ölüm haberini alan aile büyük üzüntü yaşarken küçük çocuğun cansız bedeni morga kaldırıldı. Savcılık tarafından yapılan inceleme sonrası bebeğin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cansız bedeni Adli Tıp'a gönderildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç