Bursa'da 21 gün tecavüze uğrayan kadın, o anları anlattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bursa'da 21 gün tecavüze uğrayan kadın, o anları anlattı

21 gün yaralı halde tecavüze uğrayan kadın, yaşadığı korkunç anları tek tek anlattı. İşte yaşanan olay.

Yerel Haberler 19 Ara 2023 0
Bursa'da 21 gün tecavüze uğrayan kadın, o anları anlattı

21 gün yaralı halde tecavüze uğrayan kadın, o anları anlattı.

Geçen gün meydana gelen korkunç haberin detayları ortaya çıktı. 21 gün boyunca yaralı olduğu halde tecavüze uğrayan, saldırgandan zar zor kurtulan kadın, o anları anlattı. Halk Tv'de yayınlanan haberin detayları şu şekilde:

Bursa'da meydana gelen feci olayda saldırıya uğrayan kadın, o anları şu şekilde anlattı:

“Bildiğiniz cehennemi yaşadım. Nedenini bilmiyorum ama önce arkadaşını vurdu. 3 tane mermiyle öldü zaten arkadaşı. 2 tane daha ‘Garanti olsun’ dedi, üstüne sıktı. Onu daha hızlı vurdu, benimle bayağı kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı.

Bir saat sürdü beni vurması, 8 mermi sıktı. 1’i çıktı vücudumdan, 1’ini hastanede aldılar. 6 tane mermi hala vücudumda onunla yaşıyorum"

ÖLÜ TAKLİDİ YAPTIM

8 mermiden sonra ondan kurtulmak için ölü taklidi yaptığını söyleyen kadın, "8 taneden sonra ben ölü taklidi yaptım. Çünkü 5 tane arkadaşına, 8 tane bana sıktı, 13. 14’üncüyü tam bu kafamın üstünden sıktı. Ama silah tutuklu yaptı. Polis gelecek diye ölü taklidi yaptım, o canımın acısıyla kan kaybederken. Sonra anladı nefes aldığımı" dedi.

ÖLMEDİĞİNİ FARK EDİNCE...

Sonrasında ise olay şu şekilde oldu:

"Sonra, ‘Ölmedin mi sen’ deyince artık mecburen gözlerimi açmak zorunda kaldım, ölmedim diye. Korktu. Ben dedi, ‘Vallahi 8 mermiyle can almadım, canını alamam’ dedi. Korktu. Ben bayağı rahatladım o zaman. İşte o son mermiyi tekrar sıkmayacak diye. Sonrasında kabus başladı.

21 gün, işkence etti, tecavüz etti. Elinden kurtulabilmek için her türlü şeyi denedim. Ama işte 21 gün sonra uyuşturucudan sızınca anneme mesaj atabildim, telefonunu çalıp. Ayağa kalkmam mümkün değildi. Bacağımda iki kırık varmış, sonradan öğrendim. Kolum da kırık"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç