Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Tarihleri Değişti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Tarihleri Değişti

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda 100 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan yazımızda.

Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Tarihleri Değişti

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri değişti.

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Bugün yapılan açıklamada personel alımı başvuru tarihlerinin değiştiğine yer verildi. 

"BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN" başlığı ile yayımlanan duyuruda 1 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan ve başvurusu da aynı gün başlayan ilanın son başvuru tarihinin 18 Temmuz olarak değiştirildiğine yer verildi. 

Resmi duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"- Üniversitemiz çeşitli birimlerinde ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinde görev yapmak üzere 657 Sayılı Kanunun 4/B Maddesi uyarınca Sözleşmeli Personel alınacağına ilişkin 01.07.2022 tarih ve 31883 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan kadro ilanımızın son başvuru tarihi Rektörlüğümüzce 18 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ olarak değiştirilmiş olup söz konusu duyuru 05.07.2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır.

- Söz konusu ilana başvuracak adaylara duyurulur"

İLAN

Üniversite tarafından yayımlanan ilanlarda avukat, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, diyetisyen, psikolog, kütüphaneci, destek personeli, sağlık teknikeri, tekniker, mühendis, teknisyen, şoför, hasta bakımı personeli, ameliyathane teknikeri kadrolarına alım yapılacağına yer verildi. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre yapılan personel alımında ilan metinleri aşağıdadır:

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç