Burdur'da asker eğlencesinden dönen gençler kaza yaptı: 2 ölü 1 yaralı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Burdur'da asker eğlencesinden dönen gençler kaza yaptı: 2 ölü 1 yaralı

Burdur'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde asker eğlencesinden dönen gençlerin olduğu aracın kaza yaptığı öğrenildi.

3.Sayfa 5 Şubat 2024 0
Burdur'da asker eğlencesinden dönen gençler kaza yaptı: 2 ölü 1 yaralı

Burdur'dan acı haber: 2 ölü 1 yaralı.

Burdur'un Kamanlı İlçesi Kılçan Kavşağı'ndan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre burada Tefenni'den Karamanlı İlçesine gitmekte olan İsmail Çolak yönetimindeki SUV araç, Kılçan Köyü Kavşağı'na geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolünden çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkan araç, taklalar atarak şarampole devrildi. Kazada araç içinde olan 3 kişi ise araçtan savruldu.

Çevredekiler hemen yardıma koştu ve durumu 112 acil çağrı merkezi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

BİRİ OLAY YERİNDE, DİĞERİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye gelen sağlık personelleri yaptıkları ilk incelemede 21 yaşındaki Murat Akalın'ın hayatını kaybettiğini tespit ederken 20 yaşındaki İsmail Çolak'ın ise ağır yaralandığını belirledi ve ilk müdahalesi sonrası Çolak'ı Tefenni Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Çolak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Araçtaki diğer isim ise yaralandı ve Karamanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ASKER EĞLENCESİNDEN DÖNÜYORLARDI

Araç içerisinde bulunan kişilerin Kamanlı'da düzenlenen asker eğlencesine katıldığı ve daha sonra Tefenni'de yemek yedikten sonra dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi.

Kazada yaralanan diğer gencin ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Hastane yetkilileri, yaralının durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Kaza sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç