Burcu Köksal ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler geriliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Burcu Köksal ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler geriliyor

Burcu Köksal ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler iyice geriliyor. İşte Köksal'dan gelen son dakika açıklaması.

Siyaset 12 Mart 2024 0
Burcu Köksal ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler geriliyor

Burcu Köksal ile Ekrem İmamoğlu arasında ipler geriliyor.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı ve Afyon Milletvekili Burcu Köksal geçen gün gündem olan bir açıklama yapmıştı. Köksal açıklamasında Dem Partililer hariç tüm siyasi partilere belediye kapısının açık olacağını söyledi.

Bu sözleri gündem olan Köksal'dan sonra önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den, daha sonra ise Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi.

İLK AÇIKLAMA ÖZGÜR ÖZEL'DEN GELDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı son dakika açıklamasında Köksal'ın sözlerini yumuşatarak, "Burcu başkan, Afyon'da konuşurken, 'Belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız' diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu, 'Aman başkanım sen düzelt' dedi. Seçildikten sonra Afyon Belediyesi'nin kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere açıktır" dedi.

EKREM İMAMOĞLU KAPIYI GÖSTERDİ

Özgür Özel'den sonra açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, isim vermeden Burcu Köksal'a kapıyı göstererek kendisine başka parti bulmasını söyledi.

BURCU KÖKSAL'DAN AÇIKLAMA

Bu iki açıklamadan sonra bir açıklama daha yapan Burcu Köksal, tavrının çok net olduğunu söyleyerek, "Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM Parti ve HÜDA PAR ile yönetmeyeceğim" dedi.

"MÜTEAHHİT İSTEDİ DİYE..."

Özgür Özel ile bir telefon görüşmesi yaptığı belirtilen Burcu Köksal'ın, Ekrem İmamoğlu'nu kast ederek, "Ben atadan, dededen CHP'liyim. O müteahhit istedi diye ben bu partiden gitmem" dediği belirtildi.

İPLER İYİCE GERİLDİ

Kulisler, bu tartışmada iplerin iyice gerildiğini söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç