Burak Yılmaz Transfer Oldu: İşte Yeni Takımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Burak Yılmaz Transfer Oldu: İşte Yeni Takımı

Son dakika haberi: Lille ile sözleşmesi sona eren Burak Yılmaz'ın yeni kulübü belli oldu.

Spor 21 Haz 2022 16:50 1
Burak Yılmaz Transfer Oldu: İşte Yeni Takımı

Son dakika haberi: Burak Yılmaz'ın yeni takımuı belli oldu.

Lille ile sözleşmesi geçen sene sona eren milli futbolcumuz Burak Yılmaz transfer oldu. Yapılan son dakika açıklamasında Burak Yılmaz'ın Hollanda'ya gittiği, yeni sezonda Fortuna Sittard adlı takımda forma giyeceği öğrenildi.

Transfer ile ilgili bir son dakika açıklaması yapan Burak Yılmaz, yeni takımında oynamak için sabırsızlandığını söyleyerek, "Fortuna Sittard'da geçireceğim zamanları gerçekten de dört gözle bekliyorum. Sittard'ın bana sunabilecekleri ve sunmak istedikleri önemliydi. Ama önce kulüpte bir oyuncu olarak geçireceğim döneme odaklanıyorum. Kulüp iddialı ve ben de gelecek sezonlarda tecrübemle katkıda bulunmak istiyorum." ifadelerini kullandı ve yeni takımını kamuoyuna duyurdu.

5 YILLIK SÖZLEŞMENİN 2 YILINDA OYNAYACAK

Edinilen son dakika bilgilerine göre 5 yıllık sözleşmeye imza atan Burak Yılmaz bunun iki yılı sahada olacak ve top oynayacak. 2 yıllık futbol kariyerindne sonra jübile yapacağı öğrenilen Burak Yılmaz'ın daha sonra Holanda ekibinin antrenör ekibine katılacağı ve burada 3 yıl çalışacağı öğrenildi. 

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ın müdürü olarak olan Sjoerd Ars transfer ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Fortuna adına harika bir gün. Böyle bir oyuncuyu yakalayabildiğimiz için mutluyuz. Burak yaşına rağmen hala son derece zinde ve istekli. Tecrübesinin hem saha içinde hem de saha dışında bize değer katacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mükemmel transfer fortuna adına. Öyle bir adam ki Burak Fortunadan Ajax a transfer olsa şaşırmam. Buraya yazıyorum minimum 20 golü var.