Burak Elmas Seçim Tarihini Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Burak Elmas Seçim Tarihini Açıkladı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, mahkeme tarafından tedbir kararı konulan ve iptal edilen başkanlık seçiminin yeni tarihini açıkladı.

Spor 30 Nisan 2022 19:10 0
Burak Elmas Seçim Tarihini Açıkladı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, mahkeme tarafından tedbir kararı konulan ve iptal edilen başkanlık seçiminin yeni tarihini açıkladı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas seçim konusuna son noktayı koydu.

Elmas, "Önümüzde 2 tarih bulunuyor. Bir 21-28 Mayıs. Diğeri de üyelerin topladığı ve benim de destek verdiğim 4-11 Haziran. Bu iki tarih arasında karar vermemiz gerekiyordu. Biz 4-11 Haziran için karar alacağız. Yürürlüğe de sokacağız. Galatasaray'da seçim o-la-cak! Başkalarının da yaptığı gibi ben ve arkadaşlarım bu koltuklarda o-tur-ma-ya-ca-ğız!" ifadelerini kullandı.

Burak Elmas'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bugün yapılan Divan Kurulu'nda yangın yapmak isteyen, geçmişte yaptıkları hareketleri unutarak, hiçbir şey yokmuş gibi, herhangi bir yüz kızarması olmadan, çıkıp Galatasaray başkanına haraket eden, disiplinlik en az 4-5 konuşma oldu. Toplantı sonrası sayın Divan Kurulu başkanını arayarak, bu toplantıdaki konuşmalar, ithamlar ve çirkin söylemlerle ilgili herhangi bir müdahelede bulunulmamasından dolayı kendisine teessüflerini sundum.

Kişisel hınçlarınız olabilir. İktidar hırslarınız olabilir. Maalesef yaptığınız konuşmaların Galatasaray'a geleceğinin farkında vararak yapın. Divan üyelerinin linç edildiği ortamda bir kez dahi olsa "yapmayın" denilmeden konuşmalar yaptılar. Bir de yalan söylediler. 5 veya 6 arkadaşımın hazır bulunduğu, 27 Mart'taki bütçe oylamasında hiçbir yöneticinin orada olmadığını iddia ettiler. Bu yalana kimse müdahale etmedi.

Kendi başkanı konuşurken Genel Kurulda ayağı kalkmayan, kendi başkanı Galatasaray üyeleri tarafından eleştirilirken alkışlayan, Galatasaray Spor Kulübü herhangi bir üyesi bana Galatasaraylılığı öğretmeye kalkmasın."

"FATİH TERİM DE ÇIKSIN KONUŞSUN"

Eski başkanlar da bütün herkes çıkıp konuşsun. Bir çağrım da Galatasaray siyasetinde kendi iradesi olmasa da kullanılmaya çalışılan sayın Fatih Terim'edir, o da çıksın konuşsun. Bütün herkes konuşsun, herkes bildiklerini anlatsın. Galatasaray da bir rahatlasın. Galatasaray Spor Kulübünün Televizyonu, bu konuşmaları yapmak isteyen herkese açık. Yapılan hatalar da doğrular da açıkça paylaşılsın. Galatasaray'da disiplin suçu işleyen üyelerin de dikkatle izlenmesini rica ediyorum.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç