Bülent Turan'dan EYT'de sevindiren son dakika açıklaması: Emekli olacak kişi sayısı 5 milyon
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bülent Turan'dan EYT'de sevindiren son dakika açıklaması: Emekli olacak kişi sayısı 5 milyon

Son dakika haberi: Bülent Turan'dan EYT'de iyi haber geldi. Turan açıklamasında 5 milyon kişinin emekli olacağını söyledi.

Emekli Haberleri 20 Ocak 2023 12:45 0
Bülent Turan'dan EYT'de sevindiren son dakika açıklaması: Emekli olacak kişi sayısı 5 milyon

Son dakika: Bülent Turan'dan EYT açıklaması geldi. 5 milyon kişi emekli olacak.

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan canlı yayında yaptığı açıklamada emeklkilikte yaşa takılanlar yasası ile birlikte ilk etapta 

"AK Parti eskiden gelen sorunları çözdü. Üniversite harçları , KYK , diğer sorunlar yapacağım dedi yaptı. Şimdiye kadar yapacağım dediği her şeyi yaptı. EYT meselesinde tartıp konuşup görüşüldü. Sonuç olarak Cumhurbaşkanımız bir siyasi irade olarak konuyu çözme iradesi ortaya koydu. Burada ana konu çözme iradesidir. Talimatıdır. Bu geldi. Biz de bu iradeden sonra bakanlık ve diğer kesimler çalıştı. Şimdiye kadar söylediğimiz tek şey var. Ocak sonu gibi meclise gelirş Şubat'ta mecliste görüşülür. Ocak sonuna geliyoruz. Daha önce söylediğimiz gibi önümüzdeki haftalarda , Ocak sonunda gelir ve Şubat'ta görüşürüz.

Önce komisyon görüşmeleri var. Ardından genel kurul görüşmeleri var. Ancak altını çizmek isterim. EYT meselesi 5 milyona yakın kişinin konusu. Büyük sayı. 2 milyon 200 bin kişi kanun geçtiği gün emeklilik hakkına sahip, 5 milyon kişi ise bir kaç ay içinde sahip. Çok büyük bir sayı. 5 milyon çalışanın emekliliğinden bahsediyoruz. MEsele anlık bir mesele değil. Her kesimden çalışacaksınız"

İşte AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan az önce gelen açıklamanın tamamı:

EYT meclise geldiğinde bildirimle haberdar olmak için  TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç