Buldan Vakfı burs başvurusu ve şartları 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Buldan Vakfı burs başvurusu ve şartları 2023

Buldan Vakfı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve burs başvurusuna ilişkin bilgilere yer verildi. İşte burs başvurusu.

Eğitim 27 Ağu 2023 14:45 0
Buldan Vakfı burs başvurusu ve şartları 2023

Buldan Vakfı burs başvurusu.

Buldan Vakfı tarafından bir açıklama yapıldı ve burs başvuru şartlarına yer verildi. 2023 yılı Buldan Vakfı burs başvurusu hakkında "Buldan Vakfı, yurt içinde eğitim gören başarılı ama maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrenimi gören kız öğrencilere burs vermektedir. Genel kurallar, burs başvuru koşulları ve talep edilen belgeler ekte verilmektedir. Ancak her yıl Ağustos ayından açıklanan burslar için, o yıl için belirlenen özel kurallar, başvuru tarihleri ve diğer bilgiler sosyal medya hesaplarından duyurulmaktadır. Başvurular için bu durumun esas alınması gerekmektedir" denildi ve şartlara şu şekilde yer verildi:

T.C. Vatandaşı olmak,

İhtiyaç sahibi olduğunu kanıtlamak.

Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak,

Kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak,

Başka bir kamu veya özel kurumdan maaş, ücret ve burs almamak( Kredi ve Yurtlar Kurumundan alınan katkı ve öğrenim kredileri hariç)

Ara sınıflar için: Genel başarı ortalaması 4.0 üzerinden en az 2.5 veya 100 üzerinden en az 65 not ortalamasına sahip olması, Yüksek Lisans öğrencilerinin 4.00 üzerinden en az 2.70 veya 100 üzerinden en az 70 not ortalamasına sahip olup bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmak. (Genel not ortalaması uygun olduğu takdirde en fazla 3 başarısız dersi olan öğrencilerin başvurusu kabul edilecektir. Devam edilen öğretim yılındaki alınmayan ders başarısız sayılacaktır.)

BURS BAŞVURUSU

Buldan Vakfı burs başvurusuna dair bilgiler, başvuru formu "https://buldanvakfi.org/burslarimiz.php" adresinde yayınlandı. Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç