Buğday, çay ve arpa alımı fiyatlarında sevindiren gelişme
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Buğday, çay ve arpa alımı fiyatlarında sevindiren gelişme

Buğday, çay ve arpa alım fiyatları hakkında son dakika açıklaması geldi. gelen açıklamada alım fiyatlarına en üst perdeden itiraz geleceği bildirildi.

Tarım 10 Haz 2024 0
Buğday, çay ve arpa alımı fiyatlarında sevindiren gelişme

Son dakika: Çay, buğday ve arpa alım fiyatlarına itiraz geliyor.

11 Haziran tarihinde tarihi bir görüşme gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen gün Özgür Özel'in AK Parti Genel Merkezi'ne yaptığı ziyaretten sonra iadeiziyarette bulunacak. Yarın gerçekleşecek görüşmede önemli gündem başlıkları olacak.

ÇAY, BUĞDAY VE ARPA ALIM FİYATLARI TEPKİ GÖRDÜ

Çay, Buğday ve Arpa alımı fiyatları geçen günlerde açıklanmıştı. Açıklanan rakamın az olması çiftçiler ve çay üreticileri tarafından tepki ile karşılandı.  Üreticiler açıklanan rakamlara zam gelmesi gerektiğini, bu rakamın ancak maliyetlerini karşıladığını söyleyerek güncelleme istiyor.

ZAM İSTENECEK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın CHP Genel Merkezi'ne gidecek. CHP Genel Merkezi'nde yapılacak görüşmede buğdayi, arpa ve çay alım fiyatları görüşülecek. Gelen son dakika bilgilerine göre Özgür Özel, bu görüşmede Erdoğan'dan özel olarak bir ricada bulunacak ve alım fiyatlarının artırılmasını talep edecek.

Gelen açıklamada İsmail Saymaz, 11 bin olarak açıklanan buğday ton fiyatının 15 bin liraya çıkarılmasını, çay alım fiyatının ise 25 liraya yükseltilmesini isteyecek. Bu beklentilere göre arpanın da 11 bin lira civarında olması istenecek.

Sizce alım fiyatları ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

GÖRÜŞME SAATİ BELLİ OLDU

Erdoğan - Özel arasındaki görüşme 11 Haziran tarihinde saat 16.00'da başlayacak. Görüşmeden sonra açıklama gelince bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç