Bu Yaz Düğün Yapacaklar Dikkat! Halkbank Düşük Faizli Evlilik Kredisi Verecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Yaz Düğün Yapacaklar Dikkat! Halkbank Düşük Faizli Evlilik Kredisi Verecek

Bu yaz düğün yapmaya hazırlanan genç çiftler, masrafları kolay bir şekilde karşılayabilmek için düşük faizli evlilik kredilerini yakından takip ediyor. Bu kapsamda Halkbank'tan evlilik kredisi kampanyası geldi. Banka müşterilerine verilecek kampanyalı kredilerde düşük faiz ve yüksek limit imkanı uygulanacak. İşte evlilik kredisine ilişkin detaylar...

Kredi 26 Mayıs 2022 16:55 0
Bu Yaz Düğün Yapacaklar Dikkat! Halkbank Düşük Faizli Evlilik Kredisi Verecek

Bu yaz düğün yapmaya hazırlanan genç çiftler, masrafları kolay bir şekilde karşılayabilmek için düşük faizli evlilik kredilerini yakından takip ediyor.Bu kapsamda Halkbank'tan evlilik kredisi kampanyası geldi. Banka müşterilerine verilecek kampanyalı kredilerde düşük faiz ve yüksek limit imkanı uygulanacak. İşte evlilik kredisine ilişkin detaylar...

Mobilya, beyaz eşya ve kiralık evin yer aldığı evlilik paketi maliyeti, ortalama 120 bin TL’ye ulaştı. Evllilik hazırlığında olan çiftler ise ucuz evlillik kredilerine yöneldi. Düğün masrafları yüksek enflasyon oranları nedeniyle en önemli sorun olacak. Bu sorunu krediyle çözmek isteyenler için ise Halkbank kredi kampanyası başlattı. 

HALKBANK'TAN EVLİLİK KREDİSİ

Halkbank tarafından açıklanan kredi paketi evliliğe hazırlanan vatandaşların masrafları karşılanacak. Evlenecek çiftler ; mobilya, ev tekstili, düğün, balayı gibi tüm masraflarını evlilik kredisiyle çözebilecekler. Banka evlilik kredisi için müşterilere çok yüksek limit sağlıyor. Ancak kredi limiti arttığında vade süresi düşüyor. Kimin hangi faizle konut kredisi kullanabileceğine ilişkin ise Halkbank şu tabloyu açıkladı.

Halkbank 50.000 TL limitli evlilik kredisi kullanacak olan müşterilerine yüzde 1.69 faiz oranından faydalanacaklarını ilan etti. 50.000 TL'ye kadar olan evlilik kredisi için 36 ay vadeli ödeme planı hazırlanacak.

Evlilik masrafları daha yüksek olanlar için 100.000 TL kredi 24 ay vade ile verilecek. Ancak bu kredi paketinde faiz oranları değişiyor. 100.000 TL kredi için yüzde 1.79 faiz oranı uygulanacak. 

Halkbank'tan evlilik kredisi için talep edilebilecek en yüksek limit ise 250.000 TL olarak açıklandı. 250.000 TL'lik evlilik kredisi için faiz oranı ve vade süreci ile ödeme planları banka şubesinden müşteriye özel açıklanacak. 

Geri ödemelerde de kolaylık sağlayacağını ilan eden Halk Bankası; evlilik kredisi çekecek olan müşterilerin "Aylık eşit taksitli, Serbest ödemeli, 3 aya kadar ödemesiz" ödeme planlarından birinden faydalanabileceğini açıkladı. 

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Yüksek limitle kullanılacak olan evlilik kredisi için başvuru işlemlerinin tamamı Halkbank şubelerine yapılacak. 

Kredi haberlerinden anlık bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç