Bu Üniversiteleri Kazanan Öğrencilere 1000 TL Burs Verilecek!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Üniversiteleri Kazanan Öğrencilere 1000 TL Burs Verilecek!

Okulların açılmasına kısa bir süre kala müjdeli haber duyuruldu. Bu üniversitlerde eğitim gören öğrencilere aylık 1000 TL burs verilecek.

Eğitim 10 Eylül 2022 17:26 0
Bu Üniversiteleri Kazanan Öğrencilere 1000 TL Burs Verilecek!

Okulların açılmasına kısa bir süre kala müjdeli haber duyuruldu. Bu üniversitlerde eğitim gören öğrencilere aylık 1000 TL burs verilecek.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından öğrencilere müjdeli haber duyuruldu. Üniversite sınavlarına hazırlanan Sarıyerli öğrenciler için ücretsiz olarak açılan ek ders kursuna kayıt yapan öğrencilere burs müjdesi verdi. Kursun ilk dersi zili 17 Eylül’de çalacak.

Karar'da yer alan habere göre; Boğaziçi Üniversitesi’nde Türkçe ve matematik bölümlerinde okuyan öğrenciler tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurs, öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlayacak. Ek ders kursları kapsamında her cumartesi ve pazar eğitim verilecek.

“GENÇLERE BİN TL BURS DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Tanışma toplantısında konuşan İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak gençlere büyük önem veriyoruz. Sarıyer’imizin genç beyinlerine destek olmaya devam ediyoruz. Geleceğimiz olan bu gençlerin daha iyi eğitim almaları için çalışıyoruz. 17 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan ücretsiz ek ders kursunun yanı sıra siz değerli öğrencilerimize bir müjdemiz daha var. Başlatmış olduğumuz kursumuza kayıt yaptıran ve kursa katılan öğrencilerimiz arasında Boğaziçi, Marmara, İTÜ ve İstanbul Üniversitelerinin 4 yıllık fakültelerini kazanan öğrencilere bin TL burs desteği vereceğiz. Bugün olduğu gibi yarın da gençlerimizin yanında olacağız” dedi.

“DAVUTOĞLU EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR”

Gelecek Partisi Genel Merkez Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ ise eğitim sisteminde yaşanan sorunlara dikkat çekti. Karadağ, “Ülkemizin en büyük problemlerinin başında eğitim geliyor. Ne yazık ki yıllardır eğitim alanında bir sistem geliştirilemedi. Her gelen milli eğitim bakanı yeni bir sistem getiriyor. Bu da ne yazık ki öğrencilerimize ve eğitim sistemimize büyük zarar veriyor. Aynı zamanda bir eğitimci olan Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu eğitime büyük önem veriyor. Gelecek Partisi olarak gençlerimizin öncülüğünde ülkemize iyi bir eğitim sistemi getireceğiz. Ayrıca bugün burada bizi sizlerle bir araya getiren ve bu projeyi hayata geçiren İlçe Başkanımız Erhan Vergili’ye de teşekkür ediyorum. Unutmamalısınız ki bizler size yol gösterici, destek olabiliriz. Fakat iş neticede sizde bitiyor. Partimizin adı Gelecek, sizler de bizim geleceğimizsiz.” diye konuştu.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen tanışma toplantısına; Gelecek Partisi Genel Merkez Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ, öğrenciler ve aileleri ile ders verecek olan Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri de katıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç