Bu süper olacak: Google Haritalar'a mükemmel yeni özellik
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu süper olacak: Google Haritalar'a mükemmel yeni özellik

Son dakika: Google Haritalar uygulamasına mükemmel özellikler geliyor. İşte Haritalar uygulamasına gelecek yeni özellik.

Bilim ve Teknoloji 7 Ocak 2023 09:22 1
Bu süper olacak: Google Haritalar'a mükemmel yeni özellik

Son dakika: Google Haritalar'a mükemmel bir güncelleme geliyor.

Amerima merkezli dünya teknoloji Devi Google, bundan birkaç sene önce Audi ve Volvo gibi arabalarla bir protokol imzalamış ve Android Automotive adı verilen bir işletim sistemi geliştirme kararı almıştı. Alınan karar sonrası geliştirilen işletim sistemi, arabalara Android yazılım getiriyor. Yeni çıkan arabaların birçoğunda bu işletim sistemi artık aktif şekilde kullanılabiliyor.

Yeni araçlarda olan bu uygulamada haritalar kısmı oldukça dikkatleri çekiyor. Google'ın Android Automotive adını verdiği işletim sistemi üzerinde güncellemeler devam ederken son geliştirme dikkatleri çekti ve büyük bir beğeni topladı. Söz konusu uygulamada güncellemeye giden Google, artık araçlarda haritalar kullanılırken sürücülere yüksek çözünürlüklü görüntüler ve çok daha ayrıntılı bilgiler sunmaya başladı. Artık sürücüler, Android Automoıtive sisteminde bulunan Google Haritalar uygulamasında, şimdiye kadar hiç görmedikleri özellikleri görecek ve mükemmel özelliklerle işler daha da kolaylaşacak. 

Bir yere gitmek istediğinizde ve bunu navigasyona yazdığınızda Navigasyon HD çözünürlüklte çalışacak ve bariyerlere kadar ayrıntılar net şekilde HD kalitesinde kullanıcılara gösterilecek. Uygulama ilk defa kullanıcılara kuş bakışı imgelerle değil HD kalitesinde bariyerlere kadar görüntülerle yolu size gösterecek. 

İlk olarak arabalardaki Google Haritalar Uygulamasına gelen bu güncellemenin yakın zamanda tüm platformlara gelmesi bekleniyor. İşte uygulamaya gelen yeni özellikten ilk görüntüler:

Sizce yeni özellik nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Google harika dostum