Bu Sesi Duyun: Tapu ve Kadastro Mezunları Atama Bekliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Sesi Duyun: Tapu ve Kadastro Mezunları Atama Bekliyor

Tapu ve Kadastro bölümü mezunları atama bekliyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda onların seslerini duyurmaya çalıştık.

Emlak 11 Mayıs 2022 23:33 0
Bu Sesi Duyun: Tapu ve Kadastro Mezunları Atama Bekliyor

Tapu ve Kadastro bölümü mezunları atama bekliyor.

Tapu ve Kadastro bölümünden mezun olan adaylar, taleplerini bize illetti. Biz de seslerinin duyulması için bu yazımızı kaleme aldık. İşte Tapu ve Kadastro mezunlarının talepleri:

"Tapu ve Kadastro Mezunları Alım Bekliyor,

Hazineye en çok gelir getiren kurum olmanın haklı gururuna sahip TKGM 2021 yılında hazineye "24.319.875.375₺" katkı sağlamış olup, pandemi döneminde bile yoğun şekilde çalışmalara devam etmiştir.Hem çalışanların iş yükünü hafifletmek hem de yeni mezun olan ve iş aşkıyla yanan gençleri istihdam etmek için alım yapmak gerekmektedir.Türkiye'de 973 ilçe var,her ilçeye 1 tane Tapu ve Kadastro Teknikeri alınsa ciddi şekilde personel açığı kapanacağı gibi aynı zamanda da "Bu işin okulunu okumuş ve atama bekleyen Genç Tapu ve Kadastro Teknikerlerine cansuyu olacaktır."

Ayrıca; Geçtiğimiz günlerde açıklanan toplu sözleşmede geçen Madde 13'te yer alan

"-Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün personel ihtiyacının döner sermaye bütçesinden karşılanmasına yönelik çalışma yapılacaktır." maddesinin de bir an evvel uygulamaya konulması gerekmektedir.
Pandemi öncesine kadar yılda 2 defa büyük alım olurken 2020 KPSS'den bu yana sadece 239 sözleşmeli personel alımı yapılmıştır.Hazineye en çok gelir getiren kurum olan TKGM'nin hem çalışanlarının iş yükünü hafifletmek,hem de yeni mezun olmuş ve meslek aşkıyla yanan gençlere istihdam sağlamak için büyük bir alım beklemekteyiz."

Siz de aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazın ve mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç