Bu Sesi Duyun: 3499 Acil Çağrı Merkezi Mezunları Atama Bekliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Sesi Duyun: 3499 Acil Çağrı Merkezi Mezunları Atama Bekliyor

3499 Acil Çağrı Merkezi bölümü mezunları devletten atama talep ediyor. Personellerin bu sesi artık duyulmalı.

Eğitim 9 Mayıs 2022 12:54 3
Bu Sesi Duyun:  3499 Acil Çağrı Merkezi Mezunları Atama Bekliyor

3499 Acil Çağrı Merkezi Mezunları atama bekliyor.

Her sene yüzlerce mezun veren bölümlerden biri olan, ancak ataması yapılmadığı için mezunları çok düşük maaşlara özel sektörde çalışan ya da kendi işi mesleği ile alakası olmayan işlerde çalışan bu bölümlerden mezun personeller atama taleplerini açıkladı. Finans7.com'a soysal medya hesapları üzerinden mesaj atan adaylar, seslerinin duyulmasını talep ediyor. Biz de bu yazımızda adayların atama taleplerini dile getirdik. 

MEZUN VAR AMA İŞ YOK

Her sene üniversitelerin 3499 Acil Çağrı Merkezi Bölümündne mezun olan bu adaylar, iş bulamadıkları için ya işsiz ya da düşük maaşlara bir yerde çalışmak zorunda kalıyorlar. Çağrı merkezi şirketlerinde çalışan bu personeller, düşük maaş, yüksek çalışma saatleri gibi haksızlıklara maruz kalıyor. Bazı illerde asgari ücret bile alamayan bu mezunlar, devletten bu konuda bir çalışma bekliyor. 

HER KURUMUN ÇAĞRI MERKEZİ VAR

Kamuda tüm kurumların çağrı merkezi var. Her kurum vatandaşlara destek olmak, sorunlarını çözmek için bir iletişim hattı kurmuştur. Bu nedenle 3499 Acil Çağrı Merkezi Mezunları, tüm kamu kurumlarında çalışabilir. Kadro açılması durumunda işlerini iyi bir şekilde kamu kurumlarında yapabilecek bu personeller, kendi işlerini yapmak istiyor. 

Kendilerine yeterli sayıda kadronun ayrılmasını isteyen bu adaylar , atama talep ediyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama talebinizi yazabilirsiniz.

İLANLAR GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ziyaretçi14 Saat Önce Acm de çalışan personelin üzerindeki yükü hafifletmek için İvedi Yeni personel alınması gerekli, personel yetersizliğinden dolayı hata yapma payı çok ama çok yüksek
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Acm de çalışan personelin üzerindeki yükü hafifletmek için İvedi Yeni personel alınması gerekli, personel yetersizliğinden dolayı hata yapma payı çok ama çok yüksek
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Atama bekliyoruz