Bu ses artık duyulmalı: ASM grup elemanları kadro bekliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu ses artık duyulmalı: ASM grup elemanları kadro bekliyor

ASM Grup elemanları kadro taleplerini dile getirdi. Biz de personellerin kadro taleplerine bu yazımızda yer verdik.

Sağlık 14 Ocak 2023 18:40 0
Bu ses artık duyulmalı: ASM grup elemanları kadro bekliyor

ASM grup elemanları kadro bekliyor. Bu ses artık duyulmalı.

ASM grup elemanları kadro taleplerini dile getirmeye devam ediyor. Biz de finans7.com olarak adayların taleplerini dile getiriyoruz. İşte adayların hükümetten istediği :

"Kamu hizmeti verip hiçbir özlük hakkı olmayan , işvereni doktor olan , taşeron forma aracılığıyla giren, iş güvencesi olmayan kalifiye diplomalı sağlık çalışanlarıyız. Kimiz diplomalı hemşireyiz, diplomalı ATT'yiz, tıbbi sekreteriz temizlik personeliyiz. Bildiğiniz gibi bizler pandemi döneminde olağanüstü çaba ile birlik beraberlik mesajı ile işimizi yaptık. Ancak o zaman birlik beraberlik mesajı verdik kadroda olmadı. Bir kısmımız kadro aldı bir kısmımız almadı. Biz bu durumu adalet vfe şitlik ilkesine uygun bulmuyoruz. Bizim iş güvencemiz yok. Bu düzene dur diyecek olan devlet büyüklerimizidr. Bizi tek çatı latında toplamalı bizi bu sisteme mahkum etmemelidir"

Burda kazandığı maaşla (askeri ücret ya da daha az) çocuklarına bakan ev geciktiren arkadaşlarımız var bu durumda gelişen toplum ve değişen ekonomik düzene uyum sağlamakta zorluk çekiyoruz. Bildiğiniz üzere pandemi döneminde bizler olağanüstü bir çaba harcayarak kadrolu arkadaslarla ayni kamu hizmeti  verdik  şimdide gündem de olan Sözlesmeli personelin kadroya geçirilmesi kapsamina ASM GRUP ELEMANLARININ da dahil olmasini istiyoruz Lisans diplomalarımızla taşeron sistem altında bizler yıpranıyoruz daha önce uygulamaya  geçirilen kadro çalışmasında bizler dahil edilmemiştik şuan da tekrar boyle bir konu gündeme gelmisken unutulmak istemiyoruz biz ve bircok platform uzerinden sesimizi duyurmak istiyoruz . Bizler maaşlarımızı cari giderler uzerinden aliyoruz yani doktora para yatiriliyor bu para icinden asm elektriği doğalgazi çalisan maaşları karsılaniyor, gündemde olan zamlari düşündüğümüzde doktor arkadaşlarımız grup düşürmek zorunda kalabiliyor bu da bir hemşire arkadaşımızın işsiz kalması demek oluyor , cari giderler icin ödenen ucretin artirilmasi talebinde bulunuyorlar ama bunlar gecici cozum onerileridir bu sorunlarin temelinde doktorlarin isveren olmasidir cozumu de biz ASM GRUP ELEMANLARININ KADROYA gecmesidir hem bizler yıllarca bekledigimiz özlük haklarımıza kavuşmuş olacağız hem de bizler doktor arkadaşlarımızla karssi karsiya gelmemis olacağız . Bizler doktor arkadaşlarımızı is arkadaşı olarak görmek istiyoruz biz bir ekibin değerli calısanlariyiz birlikte cok guzel isler yapiyoruz , sagligi iyilestirme iyilik halini koruma adina fikir alisverisi yapabiliriz ama oturup maas konusmamamız gerekiyor ben verilen maaşa ısrar edersem isten cikarilir miyim korkusu yasamamaliyim Turkiye Cumhuriyeti vatandasi olup , lisans diplomasi olan kimse bu sartlar altinda calismaayi haketmez bu duzene dur diyecek olan devlet buyuklerimizdir sayin vedat bilgin bu konuyla ilgili net bir aciklama yapmadi henuz ortadaki bu belirsizlik bizleri ve ailelerimizi ruhen kotu etkiliyor. eşitlik ilkesinin egemen olduğu.. Emekçiye emeğinin hakkının verildiği.. Kurum içerisinde farklılaştırılmaların giderildiği .. Devlet kurumunda çalışan  herkesin devlet himayesi altına alındığı bir gelecek istiyoruz..  işimize olan sevgimizle mesaimizin başındayız pek çok işlemde etkin rol aliyoruz bunlar nedir boy kilo ölçümü yapiyoruz , gebe takibi , bebek takibi, Enjeksiyon, pansuman kan almak hastalarımıza bilgi vermek gibi herkesle aynı işi yapıyoruz belki çok daha fazlasını  .. bunun karşılığında  özlük haklarımız eşit değil , aldığımız maaş emeğimizin karşılığı değil .. 

2023e girerken devlet buyuklerimizden gelecek "KADRO"haberi bekliyoruz bizler devlet kurumunda çalışan ancak kadrosu olmayan , sağlıkçı sıfatı olmayan maaş kırıntısıyla " hayatını idame etmeye çalışan diplomalı SAĞLIKÇILARIZ .. Ortadaki adaletsizliğin giderilmesi, emeğimizin karşılığını almak için ASM GRUP ELEMANLARI OLARAK KADRO İSTİYORUZ"

Personellerin bu sesi artık duyulmalı ve hak ettikleri kadro artık verilmelidir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç