Bu Kaçıncı Seviye: Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in Parti Videosu Viral Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Kaçıncı Seviye: Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in Parti Videosu Viral Oldu

Finlandiya'nın genç Başbakanı Sanna Marin'in partideki görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.

Dünya 18 Ağu 2022 09:35 0
Bu Kaçıncı Seviye: Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in Parti Videosu Viral Oldu

Sanna Marin'in parti görüntüleri dünya gündeminde.

Finlandiya'nın renkli kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken Başbakanı Sanna Marin'in gittiği partilerde çekilen görüntüler basına verildi. 

Geçtiğimiz haftalarda NATO üyeliği konusunda görüştüğümüz Finlandiya 'nın başbakanı, onay alması sonrası gündemden düşmüyor. Finlandiya'nın en genç başbakanı olarak tarihe geçen 34 yaşındaki Sanna Marin, son dönemlerde katıldığı konser ve partiler, festivallerle gündem oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda bir rock festivalinde görüntülenen Sanna Marin, şimdi de partilerde görüntülendi. Sosyal medya üzerinde yayılan ve kısa sürede viral olan görüntülerde Finlandiya Başbakanı Marin'in dans ettiği , şarkı söylediği görülüyor. 

ÜNLÜLER EŞLİK ETTİ

Sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılan görüntülerde kalabalık bir ortamda olduğu görülen Sanna Marin'e Fin Iltalehti gazetesine göre şarkıcı Alma, TV sunucusu Tinni Wikström, YouTuber Ilona Ylikorpi ve radyo sunucusu Karoliina Tuominen eşlik ediyor.

ÜLKEYİ YÖNETECEĞİNE PARTİ YAPIYOR

Sosyal medyada paylaşım yapan bazı kişiler, 'Marin festivallerden ve partilerden ülkeyi yönetmeye fırsat bulamıyor' dedi.

DESTEK ÇOK

Birçok isim ise Sanna Marin'e destek veriyor. İşte partideki o anlar:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç