Bu Haber Sadece Burada: PTT Personel ve KPSS'siz İşçi Alımı Müjdesi Geldi 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Haber Sadece Burada: PTT Personel ve KPSS'siz İşçi Alımı Müjdesi Geldi 2022

PTT personel alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada PTT personel alımında iyi haber verildi.

İşçi Alımı 14 Ekim 2022 15:43 4
Bu Haber Sadece Burada: PTT Personel ve KPSS'siz İşçi Alımı Müjdesi Geldi 2022

Bu haber sadece finans7'de: PTT'den personel ve işçi alımı açıklaması geldi.

PTT personel alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada PTT'ye personel alımı hazırlıklarının başladığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımı hakkında gelen son dakika açıklamasına yer verdik.

PTT'DE KAÇ PERSONEL İŞÇİ OLDUĞU AÇIKLANDI

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada PTT bünyesinde çalışan personel ve işçi sayısını açıklayan Bakanlık, şu bilgileri paylaştı:

"Temmuz 2022 tarihi itibarıyla; PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünde 399 Sayılı KHK'ye tabi I sayılı cetvelde 79, II sayılı cetvelde 12.326, 375 sayılı KHK'nin Ek 27'nci maddesine göre îdari Hizmet Sözleşmeli pozisyonda 11.267, daimi işçi statüsünde de 119 olmak üzere toplam 23.791 personel istihdam edilmekte olup İdari Hizmet Sözleşmeli olarak çalışan personelin herhangi bir hak kaybı ve mağduriyeti söz konusu değildir"

Bu açıklamaya baktığımızda PTT bünyesinde 23 bin 791 işçi çalışıyor. 

PERSONEL ALIMI HAZIRLIĞI BAŞLATILDI

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada PTT personel alımı hazırlığının başladığına yer verildi. Açıklama şu şekilde:

"PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünde; "Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmeliği"nin 7'nci maddesi kapsamında iş gücü tespitleri gerçekleştirilmekte olup vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına gerekli tedbirler alınmaktadır" Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

İLAN HAZIRLIĞI BAŞLADI

Bakan Karaismailoğlu bu açıklamasında personel alımı hazırlığının başladığını ve PTT bünyesindeki ciddi eksikler nedeniyle personel alımı yapacağını söyledi. İlan gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  Özel Haberidir. Aktif link verilmeden kullanılması durumunda işlem yapılır.

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ptt nin asil yukunu ceken taseron iscilersir. Taseron iscilerdir. Vatandasin madur olmamasi ve kurum prestijinin şahlanmasi acisindan biran once taseron iscilerin kadroya alinmasi şarttır.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Giren kaçıyor. Ağır çalışma şartları işçilere baskı kesintiler cazalar kargo ağırlık yük çalışanları hamal insan görmüyolar. yemek yok mesailerden bile kesinti ama yine yemek yok gelmediğin günden fazlasıyla para kesintin kimse bu şartlarda çalışmaz ptt yok yok
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Erzurum da yokmu acaba
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Güvenlik alımı bekliyoruz