Bu bir iş ilanıdır: Merve Taşkın, 40 bin TL maaşla evden çalışacak personel alımı yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu bir iş ilanıdır: Merve Taşkın, 40 bin TL maaşla evden çalışacak personel alımı yapıyor

Son dakika haberi: Merve Taşkın, evden 40 bin TL maaşla çalışacak asistan aradığını açıkladı. İşte iş ilanının başvuru detayları.

İş İlanları 30 Eylül 2023 07:57 0
Bu bir iş ilanıdır: Merve Taşkın, 40 bin TL maaşla evden çalışacak personel alımı yapıyor

"Bu bir iş ilanıdır" Merve Taşkın, 40 bin TL maaşla evden çalışacak personel alıyor.

Her dönem gündmee gelmeyi başaran sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, bu sefer de yayınladığı iş ilanı ile adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Taşkın, 40 bin lira maaşla evinden çalışacak bir asistan aradığını söyledi.

AYLIK KAZANCI 100 BİN DOLAR

Taşkın geçen hafta aylık kazancı ile gündeme gelmişti. Kazancından daha ziyade, kazandığı paranın kendisine yetmediğini söyleyen Taşkın, bu sözleri ile sosyal medya üzerinde çokça konuşulmuştu.

Onedio'ya konuk olan Taşkın, aylık 100 bin dolar kazandığını, ancak yeterli olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ayda 100.000 dolar kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil. Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim airbnb villalarına, Business class uçak biletlerine vs. gidiyor. Yaşadığım hayatı daha rahat yaşayabilmek için ayda en az 1 milyon dolar kazanmam gerek.  Hedefim bu ve gerçekleşeceğine inanıyorum ve evet aileme destek oluyorum"

İŞ İLANI: 40 BİN TL MAAŞ, DAHA SONRA ZAM OLACAK

Fenomen isim yaptığı son dakika açıklamasında bir asistana ihtiyacı olduğunu söyleyerek eleman alımı yapacağını söyledi. 40 bin liralık maaş vereceğini söyleyen Taşkın, iş ilanıında şartları şu şekilde açıkladı:

Asistan arıyorum

-7/24 müsait, esnek çalışma saatlerine uygun

-Sosyal medya hesaplarımın kullanışı, kullanış şekli ve içerik için fikir verme konusunda yaratıcı fikirlere sahip olacak kişiler

-Evden bilgisayar, telefon ve laptop üzerinden çalışacak, esnek çalışma saatleri içerisinde de benimle iletişim halinde olacak

-Mümkünse en az İngilizce biliyor olmalı

-Pozitif, enerjisi yüksek, güler yüzlü, güvenilir ve 20 yaş üzeri kişiler cv'lerini (instagram profillerini yazarak [email protected] adresine gönderebilirler.

-Maaş başlangıç için 40.000 TL. İleride zam olabilir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç