Bu Alt Coin'lerin Fiyatları Fırladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Alt Coin'lerin Fiyatları Fırladı

Kripto para piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre bazı kripto paralarda rekor artış görüldü.

Kripto Paralar 16 Nisan 2022 14:16 0
Bu Alt Coin'lerin Fiyatları Fırladı

Kripto paralarda hafta sonu hareketliliği şok etti. Birçok alt coin rekor düzeyde artış gösterdi.


Yatırımcılar için önceden hafta sonu gelinde kabuklarına çekilip hafta içi yapacakları yatırımlar için çalışmalar , hazırlıklar yapıyordu. Altın, döviz ve borsa ile emtia piyasaları hafta içinde işlem gördüğü için yatırımcıların hafta sonları sadece hafta içine hazırlık, planlama yaparak geçiyordu. Ancak artık hafta sonu da işlem gören bir borsa var. Kripto para borsası. Kripto paraların sadece işlem gördüğü hafta sonunda da oldukça hareketli dakikalar yaşanıyor.


Kripto para piyasalarından gelen son dakika bilgilerine göre birçok altı coin, dakikalar içinde yüzde 900-1000'lere varan değer kazandı ve yatırımcısına dakikalar içinde para kazandırdı. Dikkat çeken coinlere baktığımızda birinin yüzde 731 seviyesinde artış gösterdiği görülürken diğerinin ise yüzde 701 seviyesinde yükseliş gösterdiği fark edildi.


BİTCOİN NE ALEMDE?

Son 1 haftadır düşüş eğiliminde olan Bitcoin, bugüne yatay seyirle başladı. Öğle saatlerinden sonra bir miktar yükselen Bitcoin , şu sıralar 40 bin 429 dolar seviyesinden işlem görüyor.


ETHEREUM VE DİĞER BÜYÜK COİNLER

Bitcoin'de görülen yatay seyir, diğer kripto paraları da etkiliyor. Piyasalardan alınan son verilere göre Ethereum, SOL, XRP ve Doge'de de yatay seyir devam ediyor.


Dün 3 bin dolar altını gören Ethereum gece 3 bin doların üzerine yeniden çıktı ve bugün hafif bir yükselişle 3 bin 41 dolar seviyesine geldi.


SOL ise son haftaların en dalgalı kripto paraları arasında. Geçen hafta 110 doların üzerine çıkan SOLANA, şu anda 102 dolardan işlem görüyor.


XRP ise dün ani bir yükseliş gösterdi. 0.70 dolar seviyesinde olan Ripple'nin fiyatı, kısa sürede hızlı şekilde yükselmişti. XRP bugün 0.77 dolar seviyesinde işlem görüyor.


Doge fiyatı da dün hareketli dakikalar geçiren kripto paralardandı. Gelen son verilere göre 1 Doge Coin fiyatı şu sıralar 0.145 dolar seviyesinde.


BU ALT COİN'LERDE REKOR YÜKSELİŞ GÖRÜLDÜ

Bazı alt coinlerde ise şok eden yükselişler görülmeye devam ediyor. Son verilere göre bugün en çok değer kazanan 2. kripto para, yüzde 872'lik yükseliş gösteren VIRAL adlı kripto para oldu. Sabah saatlerinde 0,001136 TL seviyesinde olan bu kripto para, kısa sürede rekor düzeyde yükseldi ve 0,009911. Gelen son verilere göre bu kripto para , şu sıralar 0.009609 TL seviyesinde seyrediyor.


Rekor kıran diğer alt coin ise Metacyber kısa adı ile METAC oldu. Bu kripto para , sabah saatlerinde 0.000007469 TL seviyesindeydi. Ancak öğle saatlerinde bu kripto para yüzde 1000'e yakın arttı ve 0.00007617 TL oldu.


Rekor kıran bir diğer alt coin ise CyborgShiba oldu. kısa adı CBS olan bu kripto para sabah saatlerinde 00000952 TL seviyesindeydi. Son olarak bu kripto para yüzde 511 arttı ve 0.00007221 TL'ye geldi.


Bunların yanı sıra bir de kaybettirenler vardı. Dragon SB adlı kripto para, bugün yüzde 99,56 düştü. 100 lirasını bu kripto paraya yatıranın sadece 46 kuruşu kaldı. Bir diğeri ise GalaxyGoogle DAO oldu. Yüzde 98.23 düşen bu paraya 100 lirasını yatıranın sadece 1 lira 73 kuruşu kaldı.


Bu haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com sadece bilgilendirme amaçlı yayın yapar. Yatırım tavsiyesi vermez.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç