BTC yükselir mi? Önceki tahmini tutan isim, Bitcoin'de yeni tahmin yayınladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BTC yükselir mi? Önceki tahmini tutan isim, Bitcoin'de yeni tahmin yayınladı

Bitcoin'de daha önce yayınladığı tahmini tutan isim, kripto para için yeni tahmin yayınladı. İşte BTC tahmini.

Kripto Paralar 19 Şubat 2023 23:40 0
BTC yükselir mi? Önceki tahmini tutan isim, Bitcoin'de yeni tahmin yayınladı

Bitcoin ve Ethereum ne kadar olacak?

Son günlerde oldukça hareketli bir yol izleyen kripto paralarda son dakika açıklaması geldi ve yeni tahminler paylaşıldı. Yayınlanan tahminlere bakıldığında kripto paranın düşme ihtimalinin de olduğu bildirilirken genel görüş yükseleceği yönde.

Amerika'dan gelen yüksek enflasyon verilerinden sonra bir süre düşen Bitcoin'de Binance'nin davasından gelen olumlu haberler etkili oldu ve BTC yükselişe geçerek 24 bin 400 doları geride bıraktı. Bunun yanı sıra yeni fon girişleri olması ile birlikte de Bitcoin'in yükseldiği bildirildi.

ÖNCEKİ TAHMİNİ TUTAN İSİM, YENİ TAHMİN YAYINLADI

Emerging Assets Group bünyesinde araştırma direktörü olarak görev yapmakta olan, Goldman Sachs ve Morgan Stanley adlı dünya devi finans kuruluşlarında eskiden analist olarak görev yapan William Noble kripto paralarla ilgili bir tahmin yayınladı. Yayınlanan tahminde Bitcoin'in 56 bin dolar bölgesine doğru yönelebileceği bildirildi. Daha önce Bitcoin 20 bin dolar iken 2020 yılı sonunda 40 bin dolara geleceğini söyleyen ve bu tahmini tutan Noble, konsolidasyondan başka bir parabolik harekete geçerek tahmin edilen fiyat seviyesine geri dönebileceğinin altını çizdi.

Bunun yanı sıra bir başka kripto para analisti Akash Girimath isimli uzman da açıklama yaptı. Geri dönüşünü duraklatan , 2023 boğa rallisi yeniden başlayan Bitcoin'de istikrarlı bir destek seviyesinden temiz bir sıçrama beklediğini söyledi. 

Girimath yaptığı değerlendirmesinin devamında iki kritik seviyeye dikkatleri çekti ve 25.009 dolardaki 200 günlük SMA ve 25.207 dolar. Göreceli Güç Endeksinin (RSI) daha fazla incelenmesi, 50 seviyesinden sıçradığını ve yükseliş momentumunun potansiyel olarak yenilendiğini bildirdi. Bu sebeplerden dolayı yüzde 43’lük bir artış sağlayan 2023 boğa rallisi devam ederek Bitcoin fiyatını yükseltebilir. Değerlendirmede Bitcoin'in yeni hedefinin 43 bin dolar olduğunu söyledi. Bu hedefe doğru gidilirken en kritik seviye 30 bin 700 dolar olarak açıklandı.

KRİPTO PARALAR NE DURUMDA?

Kripto para piyasasına baktığımızda Bitcoin 24 bin 414 dolar seviyesinde seyrediyor. Ethereum ise şu sıralar 1677 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde ryer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç