Britney Spears'ın boşanma partisi gündem oldu: 6 erkekle bomba video
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Britney Spears'ın boşanma partisi gündem oldu: 6 erkekle bomba video

Yayınladığı video sosyal medya üzerinde gündem oldu. Britney Spears'ın 6 erkekle yaptığı boşanma partisi en çok konuşulanlar arasına girdi.

Yaşam 22 Ağu 2023 09:19 0
Britney Spears'ın boşanma partisi gündem oldu: 6 erkekle bomba video

Eşinden boşanma kararı alan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, 6 erkekle parti verdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, 5 yıldır aşk yaşadığı İran asıllı Amerikalı model ve oyucu Sam Asghari ile bundan 14 ay önce dünya evine girmişti. Evlenen çiftin bu evlilikleri 1 seneden biraz fazla sürdü ve ihanet iddiaları ile gündeme gelen çift, evliliklerindeki krizi aşamayınca boşanma kararı aldı.

Her dönem cesur paylaşımları, açıklamaları ve ailesi ile yaşadığı ilişkiler ile gündeme gelen Britney, yaptığı son paylaşımla yine dünya gündemine oturdu.

Ayrılık kararı ömncesi üstsüz şekilde yataktaki hallerini paylaşan Britney, yatakta olduğu zamanlarda bir erkeğe bacağını yalattığı anların videosunu yayınladı.

Eşindne boşanma kararı alan Britney, bir boşanma partisi verdi.

FAVORİ 6 ERKEKLE POZ

Yatağında üstsüz şekilde video çeken ve bunu yayınlayan Britney, daha sonra Favori erkek diye tanımladığı 6 erkekle bir araya geldi ve onların elleri üzerinde poz verdi.

Videoda önce genç bir erkeğe bacağını yalatan Britney, daha sonra onların kucağında poz verdi. Oldukça mutlu ve çılgın olduğu görülen Britney, "Favori çocuklarımı davet ettim ve bütün gece oynadım" diyerek o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Söz konusu görüntüler, sosyal medya üzerinde en çok gündem olan, en çok yorumlanan videolar arasında yer alırken birçok olumlu olumsuz video da yayınlandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç