Brent petrol sert düştü: Benzine de indirim görünüyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Brent petrol sert düştü: Benzine de indirim görünüyor

Motorinde yapılan indirim açıklamasından sonra brent petrol daha da düştü. Peki benzine indirim gelecek mi*

Emtia 6 Ara 2023 0
Brent petrol sert düştü: Benzine de indirim görünüyor

Brent petrol sert geriledi: Benzine de indirim göründü.

Brent petrol varil fiyatında hızlı şekilde bir gerileme görüldü. Yaşanan düşüş ile birlikte brent petrol, sadece bugün yüzde 3'ün üzerinde değer kaybetti.

BRENT DÜŞTÜ MOTORİNE İNDİRİM AÇIKLANDI

Sabah saatlerinde sınırlı bir düşüş gösteren ve 77 dolara düşen brent petrol varil fiyatı sonrası akaryakıtta ilk indirim haberi geldi. Gelen haberde motorin litre fiyatına bugün gece yarısından sonra 1 lira 34 kuruşluk indirim geleceği öğrenildi.

Motorine geleceği açıklanan indirimden sonra brent petrol varil fiyatında yine düşüş oldu. Yüzde 3.46'lık bir düşüş gösteren brent petrol, 74.53 dolara kadar düştü.

PEKİ BENZİNE İNDİRİM GELECEK Mİ? MOTORİN İNDİRİMİ ARTIRILACAK MI?

Düşüş devam  ederken akıllara iki soru takıldı: 1. Motorine gleecek indirimin oranı artırılacak mı? 2. ise benzine indirim gelecek mi? sorusu oldu.

Motorinde indirim miktarı 1.34 TL olarak verilirken brent petrolde düşüş seviyelerin devam etmesi durumunda indirimin devamının geleceğine yer verildi.

Benzin fiyatına da indirim beklentisi oldu. Brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüşe göre baktığımızda benzine de 1,5 TL'nin üzerinde bir indirim gelmesi bekleniyor. Sizce ne kadar indirim gelmeli? Aşağıdaki yoorum kısmından azarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Son dakika haberlerinden gelişmelerden haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamasını ücretsiz indirin.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç