Brent Petrol Çakıldı: Benzin ve Motorine Büyük İndirim Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Brent Petrol Çakıldı: Benzin ve Motorine Büyük İndirim Geliyor

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatları ile ilgili sevindiren gelişme geldi. Brent petrol varil fiyatı yüzde 5'ten fazla düştü.

Emtia 23 Eylül 2022 18:04 1
Brent Petrol Çakıldı: Benzin ve Motorine Büyük İndirim Geliyor

Brent petrol çakıldı: Benzin ve motorine indirim geliyor.

Akaryakıt fiyatlarını ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre brent petrol varil fiyatında ciddi bir düşüş görüldü. Yaşanan ciddi düşüş sonrası akaryakıt fiyatlarına indirim göründü.

SAVCAŞ ÖNCESİ FİYATA GELDİ

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre brent petrol varil fiyatı bugün yüzde 5'ten fazla düştü ve 85 dolara kadar geriledi. 

ABD PETROLÜ SERT DÜŞTÜ

Amerika Birleşik Devletleri ham petrol fiyatı da ciddi şekilde düştü. Gelen son bilgilere göre petrol 80 doların altına geriledi. Batı Teksas tipi ham petrolün varil fiyatı bu hafta yüzde 2'den fazla geriledi.

Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımı kararından sonra  emtia fiyatlarında gerileme görülürken , yüksek enflasyonu kontrol altına almak için resesyonu yolare edebileceği mesajına yer verildi. Bunun yanı sıra birçok merkez bankası da Fed ile paralel olarak faiz artırımına gitti.

Nijerya Enerji Bakanı Timipre Sylva yaptığı açıklmada fiyatların gerilemeye devam etmesi durumunda OPEC lkelerini petrol üretimine yeniden kesinti yapacağı ve fiyatları yukarıya çekebileceğini söyledi. 

Kasım vadeli Batı Teksas tipi ham petrolün varil fiyatı yüzde 3'ü aşan düşüşle 80 doların altına gerileyerek Ocak ayından beri ilk kez bu seviyeyi görmüş oldu, Kasım vadeli Brent petrolün varil fiyatı da yüzde 3'e yakın düşüşle 88 doların altını gördü.

AKARYAKITA İNDİRİM GELİYOR

Petrolde yaşanan 5 dolardan fazla indrim sonrası akaryakıt fiyatlarına indirim göründü. Önümüzdeki saatlerde indirim açıklamasının gelmesi bekleniyor. Açıklama gelince bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Her gün zam koyuyorlardı şimdi indirim yapmıyorlar beş dolar düştü daha tık yok