Bozkurt: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Televizyonda Bu İki Kanalı İzliyor'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bozkurt: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Televizyonda Bu İki Kanalı İzliyor'

Gazeteci Sedat Bozkurt yayınladığı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izlediği iki kanalı açıkladı.

Kültür Sanat 9 Ekim 2022 16:27 1
Bozkurt: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Televizyonda Bu İki Kanalı İzliyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi kanalları izliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bürokrasiden kalan zamanlarda bazen televizyon kanallarını izliyor. Gazeteci Sedat Bozkurt bugün kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hangi kanalları izlediğini aktardı. Bozkurt kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazen izlediği kanallarda alt yazıları beğenmediğinde müdahale ettiğini de bildirdi.

Gazeteci Bozkurt, Kısa Dalga adlı platformda yayınlanan yazısında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisinde iki televizyon olduğunu ve bu televizyonların birinde sürekli olarak A Haber , diğerinde ise TV24 adlı kanalların açık olduğu iddiasını takipçileri ile paylaştı. 

Söz konusu yazısında Bozkurt, "Bazen alt yazılarda geçen haberlerin ifade edilişini beğenmiyor ve hemen (burada 'Ekonomist Erdoğan' yazımın başına gelen erişim engellinin tekrarlanmaması için isim vermeyeceğim) en yakın çalışma arkadaşını çağırıyor" dedi ve kanal ile iletişime geçerek "Kendisine göre doğru olan ifadeyi söyleyerek kanalın aranarak düzeltilmesini istiyor. Ve alt yazıdaki ifade düzeltiliyor. Aynı zamanda genel yayın yönetmeni yani. Abdulkadir Selvi'ye canlı yayında verdiği talimat bir işleyişin rutini." dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
izlemediğimiz iki kanal