Böyle Böyle Zengin Oluyorlar: Elon Musk Arkadaşlarının Evinde Sığıntı Gibi Yaşadığını Söyledi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Böyle Böyle Zengin Oluyorlar: Elon Musk Arkadaşlarının Evinde Sığıntı Gibi Yaşadığını Söyledi

Dünyanın en zengin insanı , hiç evi olmadığını ve genellikle arkadaşlarında sığıntı gibi yaşadığını söyledi. Tek istisnası ise uçağı.

Emlak 18 Nisan 2022 13:10 0
Böyle Böyle Zengin Oluyorlar: Elon Musk Arkadaşlarının Evinde Sığıntı Gibi Yaşadığını Söyledi

Millet böyle böyle zengin oluyor: Elon Musk yaptığı son paylaşımda tek istisnasını özel uçağı olduğunu , gittiği yerlerde genelde sığıntı gibi arkadaşlarının evinde yaşadığını söyledi.


Bugün bir açıklama yapan Tesla ve Space X'in sahibi, dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bu açıklaması ile yine gündemde en çok konuşulan isim olmayı başardı. Para harcama konusunda bazı detaylara yer veren Elon Musk, fazla para harcamadığını , tek istisnasının ise özel uçağı olduğunu söyledi.


250 milyar doların üzerinde serveti olan ve bu serveti ile dünyanın en zengin insanı konumunda olan Elon Musk, evsiz olduğunu söyledi ve ilginç yaşam tarzı ile gündeme oturdu. Geçen hafta eski kız arkadaşı Grimes'in , Elon Musk'ın yoksulluk sınırının altında yaşadığını söyledi.


NE EVİ NE YATI VAR

TED bünyesinde Chris Anderson tarafından sunulan bir programa konuk olan Elon Musk, şu anda herhangi bir eve sahip olmadığını açıkladı. Herhangi bir yata da sahip olmayan veya tatil de yapmayan Musk, konaklama ihtiyacını nasıl giderdiği konusuna da değindi ve bir yere gittiğinde arkadaşlarının evlerinde kaldığını söyledi.


Musk yaptığı açıklamada, “Şu anda bir yerim bile yok, resmen arkadaşlarımın evinde kalıyorum. Tesla'nın mühendisliğinin çoğunun bulunduğu Bay Area'ya seyahat edersem, arkadaşlarımın boş yatak odaları arasında dönerim.” ifadelerini kullandı.


UÇAĞINI DAHA FAZLA ÇALIŞMAK İÇİN ALDI

Elon Musk, Anderson’ın birçok insanın gelir eşitsizliği nedeniyle milyarderler konusunda şikâyetçi olduğu yönündeki sorusuna “Tabii ki kişisel tüketime yılda milyarlarca dolar harcıyor olsaydım çok sorunlu olurdu, ama durum böyle değil. Kişisel tüketimim yüksek değil de değil. Yani, tek istisna uçak, ama eğer uçağı kullanmazsam çalışmak için daha az saatim olur.” şeklinde yanıt verdi.


2020 yılı Mayıs ayında sahip olduğu tüm evleri satma ve hiçbir eve sahip olmama kararı alan Elon Musk, o tarihten bu yana ev almadı. Sadece 50 bin dolar değerinde bir prefabrik evi var ve Musk bu evde yaşıyor.


Bu açıklama sonrası sosyal medya üzerinde, "İnsanlar böyle böyle zengin oluyor işte" paylaşımları aldı yürüdü :)


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç