BOTAŞ personellerine yüksek banka promosyonu verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BOTAŞ personellerine yüksek banka promosyonu verilecek

Son dakika haberi: BOTAŞ personellerini ilgilendiren açıklamada rekor promosyona imzaların atıldığına yer verildi.

İş Dünyası 4 Mart 2023 09:10 0
BOTAŞ personellerine yüksek banka promosyonu verilecek

Son dakika: BOTAŞ personellerine rekor promosyon anlaşması.

Botaş personelleri için promosyon görüşmeleri geçen aylarda başlamış ve sıkı şekilde bir görüşme serisi yapılmışytı.Yapılan görüşmelerin sonucunda rekor bir promosyon anlaşmasına imzalar atıldı.

Maaşların 10 bin liranın üzerine çıktığı son dönemlerde bankalardan da çalışanlara rekor düzeyde promosyonlar gelmeye başladı. Pekiçok kamu kurumu, açık arttırma usulü ile promosyon anlaşmaları imzalarken buralarda çalışanların lehine güzel rakamlar çıkmaya devam ediyor.

Emeklilere maaşlarına göre verilen promosyonda kamu personelleri için ihale yöntemi ile açık arttırma ile promosyon sözleşmesi yapılıyor.

2023'TE KÖTÜ HABERLER GELDİ

2022 yılında özellikle rekor promosyonlar gelirken 2023 yılına girildiğinde öğretmenler için gelen 7 bin 200 liralık promosyon anlaşmaları tepkileri çekmişti.

BOTAŞ'TAN REKOR GELDİ

BOTAŞ personellerini ilgilendiren son dakika açıklamasında promosyon anlaşmasının nihayete erdiği bildirildi. Uzun süredir devam eden promosyon anlaşmasında en yüksek teklifin Yapı Kredi Bankası tarafından verildiği ve 3 yıllık anlaşma ile personellere 35 bin 950 liralık promosyon ödemesi yapıldığı bildirildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç