BOTAŞ kadrolu 151 işçi alımı yapacak: KPSS ve EKPSS ile
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BOTAŞ kadrolu 151 işçi alımı yapacak: KPSS ve EKPSS ile

BOTAŞ tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında kadrolu 151 işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlan bilgileri yazımızda.

İşçi Alımı 8 Ara 2023 0
BOTAŞ kadrolu 151 işçi alımı yapacak: KPSS ve EKPSS ile

BOTAŞ 151 işçi alımı yapacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi.

Az önce yayınlanan duyuruda normal statüde 121, engelli statüde ise 30 olmak üzere toplamda 151 işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup adayların ilgili ilanda istenilen KPSS puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Engelli kadrolarına başvuru yapacak adayların ise EKPSS puanı olması gerekmektedir.

Tekniker, teknisyen, mühendis, uzman personel, büro personeli kadrolarına yapılacak kamu personeli alımında başvurular 11 ile 15 Aralık 2023 tarihleir arasında İŞKUR üzerinden alınacak.

"İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup adayların ilgili ilanda istenilen KPSS puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlanlar, 11.12.2023-15.12.2023 tarihleri arasındaTürkiye İş Kurumunun internet adresinde yayımlanacaktır." ifadeleri ile yayınlanan 121 işçi alımı başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

"İlanlara başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup adayların Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) girmiş olmaları gerekmektedir. İlanlar, 11.12.2023-15.12.2023 tarihleri arasındaTürkiye İş Kurumunun internet adresinde yayımlanacaktır" ifadeleri ile yayınlanan işçi alımının detayları ve kılavuzu için TIKLAYIN

Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç