Boşanma Kararı Sonrası Mehmet Dinçerler'den İlk Açıklama Geldi: Neden Ayrılıyorlar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Boşanma Kararı Sonrası Mehmet Dinçerler'den İlk Açıklama Geldi: Neden Ayrılıyorlar?

Son dakika haberi: Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanıyor. Boşanma kararı sonrası Mehmet Dinçlerler'den ilk açıklama geldi.

Yaşam 15 Eylül 2022 18:54 0
Boşanma Kararı Sonrası Mehmet Dinçerler'den İlk Açıklama Geldi: Neden Ayrılıyorlar?

Ve Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu.

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler, bundan 5 ay önce dünya evine girmiş ve aşkları magazin dünyasında en çok konuşulanlar arasına girmişti. Henüz 5 aydır evli olan çiftin son dönemlerde anlaşamadıkları belirtiliyor, bu durum Hadise'nin hal ve davranışlarında, konserlerdeki ağlamasına da yansımıştı.

Bugün açıklama yapan Hadise, MEhmet Dinçerler ile boşanma kararı aldıklarını söyledi. Bu açıklama sonrası Dinçerler'in tüm takıları, 3 milyonluk yüzüğü geri istediği iddia edildi. Bu iddialar sonrası Mehmet Dinçerler bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yapan Mehmet Dinçerler, "Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusudur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımızı ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişki süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum." ifadelerini kullandı ve konserleri gururla izlediğini söyleyerek şu şekilde devam etti:

"Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum."

Hiçbir talep ve isteği olmadığını söyleyen Dinçerler, "Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek istediğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum" dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç