Boşanma Aşamasındaki Eşi Gözde Çelen'i Vahşice Öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Boşanma Aşamasındaki Eşi Gözde Çelen'i Vahşice Öldürdü

Şile'de meydana gelen olayda bir kadın, boşanma aşamasındaki kocasının vahşice saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

3.Sayfa 7 Nisan 2022 20:50 0
Boşanma Aşamasındaki Eşi Gözde Çelen'i Vahşice Öldürdü

Korkunç olay İstanbul'da meydana geldi: Edinilen bilgilere göre bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini 9 yerinden bıçaklayarak onu vahşice öldürdü.


İstanbul'un Şile İlçesi'nde bugün feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şile'de bugün saat 14.00 sularında Vadi Plaj Yolu üzerinde meydana gelen olayda, Sancaktepe'de bulunan bir markette çalıştıkları öğrenilen iki isim boşanma aşamasındaydı. Gözde Çelen ve Mustafa Şelen çiftinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığı öğrenildi. Boşanma aşamasında olan çiftin sık sık tartıştığı öğrenildi.


Ayrı yaşamakta olan çift, aynı işyerinde çalışıyordu. Daha sonra Mustafa Çelen isimli kişi, konuşmak için kadını kiraladığı bir otomobil ile Şile'ye götürdü. Burada Vadi Plajı Yolu üzerine gelen çift, arabayı durdurdu ve evlilikleri üzerine konuşmaya başladı. Konuşma kısa süre içinde tartışmaya döndü ve çift sözlü olarak tartışmaya başladı. Daha sonra Mustafa Çelen isimli kişi, yanında getirdiği bıçak ile eşine saldırdı.


Arabada eşine saldıran Mustafa Çelen, kadını 9 yerinden bıçakladı ve onu öldürdü. Olaydan sonra jandarma ekiplerini arayan bu kişi, eşini öldürdüğünü söyledi ve bulunduğu bölgeyi açıkladı. Bunun üzerine jandarma ekipleri , sağlık ekiplerine de haber verdi ve hemen bölgeye gitti. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede 9 yerinden bıçaklanan kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarma ekipleri , cani eşi gözaltına alırken bölgeye gelen Savcının incelemesi sonrası kadının cansız bedeni Şile Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.


İKİ ÇOCUKLARI VARDI

Edinilen son dakika bilgilerine göre çiftin 10 ve 8 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç