Borsanın Parlayan Yıldız Hissesi SASA'ya Nazar Değdi (Neden Düştü Ne Olacak?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsanın Parlayan Yıldız Hissesi SASA'ya Nazar Değdi (Neden Düştü Ne Olacak?)

Özellikle son yıllarda borsada en çok konuşulan hiseler arasında ilk sıralarda yer alan sASA'ya nazar değdi.

Borsa 18 Kasım 2022 22:39 0
Borsanın Parlayan Yıldız Hissesi SASA'ya Nazar Değdi (Neden Düştü Ne Olacak?)

Son yılların parlayan yıdlızına nazar değdi.

Son dönemlerin en çok sükse yapan hissesi SASA'da iki gündür yatırımcılar şok üstüne şok yaşıyor. Geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1000'in üzerinde bir kazanç sağlayan SASA'da son 24 saatte rekor kayıp geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre dün taban olan hisse, bugünü de taban kapattı ve haftayı tabanla kapatmış oldu.

SASA Polyester hissesinden alınan son dakika bilgilerine göre son 24 saatte gelen satışlarla biirlikte SASA'da zarar 65 milyar dolar seviyesinde oldu. Piyasa değeri 400 milyar doların üzerine kadar çıkan ve borsanın en değerlilerinden olan hisse, bu kayıpla birlikte y340 milyar dolar seviyesine düştü.

Aylardır borsada soluksuz şekilde yükselen SASA Polyester hissesi, iki gündür art arda taban yaptı. Sabah taban açan ve gün içinde tabanı hiç bozmayan SASA'da kayıp iki günde yüzde 20 oldu.

Son 2 gündeki yüzde 20'lik kayba rağmen hissede son  senelik kazanç yüzde 802 oldu. İşte son 1 yıldaki değişimin grafiği:

Hisse son günlerde Twitter üzerinde ciddi anlamda gündem olmul ve kısa sürede hisse hakkında 50 binden fazla Tweet atıldı.

Hisede ciddi satışlar olduğu, art arda tabanların bu nedenle olduğu belirtiliyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com, piyasalar, borsa ve hisseler konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç