Borsada son dakika: Neden düşüyor, yükselecek mi yorumları 13 Aralık 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada son dakika: Neden düşüyor, yükselecek mi yorumları 13 Aralık 2023

Borsada son dakika: Son günlerdeki düşüşler devam ediyor. İşte borsada son dakika bilgileri ve düşüş bilgileri.

Borsa 13 Ara 2023 11:09 0
Borsada son dakika: Neden düşüyor, yükselecek mi yorumları 13 Aralık 2023

Son dakika haberi: Borsa neden düşüyor 13 Aralık 2023.

Borsada son günlerde yaşanan düşüş devam ediyor. Bugün de borsada düşüş görülürken vatandaşlar, borsada düşüşün neden olduğunu araştırmaya başladı. Peki borsa neden düşüyor? Borsada son durum nedir? Borsa ne zaman yükselecek? İşte gelen son dakika bilgileri.

ENDEKSTE SON DURUM

Endekse baktığımızda sabah açılışta kırmızı açtığı görülüyor. İşte son durumu:

Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak yaptığı son dakika açıklamasında borsada son günlerdeki düşük seviyelerin devam ettiğini söyledi. Kolçak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dün borsa 7700lü rakamlarda kapattı. Pozitif kapattı ama iyi bir seviyede kapatmadı. Borsa kan ağlıyor. Aylar öncesine döndü. Umarım yılı böyle kapatmayız. Çok söylenecek bir şey yok. 7900'ün üzerine atamadığımız sürece aşağıda çırpınır.

Yükselişin başlaması için 8100'ün üzerine atmamız ve oradan itibaren kalıcı olmamız gerekiyor. Ama geçemiyoruz hareket edemiyoruz. 8 binin altına döndük daha çok. Yani umarım bu hafta düzeltme hareketi neyse o olur ve sonrasında yıl sonuna en azından, bir yıl sonu rallisi olur. Biz de küresel piyasalara uyum sağlayarak en azından bir parça da olsa moralli kapanış yaparız diye umut ediyorum. Kısa vade için bir şey yok. Ama orta ve uzun vade için zaten pozitif olduğunu söylemiştim"

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgi ve açıklamalar Finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsa ve hisseler konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç