Borsada kritik açıklaması: Kritik seviyede gerginlik yaratacak açıklama geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada kritik açıklaması: Kritik seviyede gerginlik yaratacak açıklama geldi

Son dakika haberi: Borsada gerginlik yaratacak son dakika açıklaması geldi. Ünlü Ekonomist Şatıroğlu'ndan borsa yorumu geldi.

Borsa 18 Ocak 2023 15:52 0
Borsada kritik açıklaması: Kritik seviyede gerginlik yaratacak açıklama geldi

Ünlü ekonomistten son dakika borsa açıklaması geldi.

Ünlü Ekonomist Tunç Şatıroğlu yaptığı son dakika açıklamasında borsa ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

BİST 100 İÇİN KRİTİK SEVİYE

Borsa İstanbul ile ilgili son dakika açıklamasını sosyal medya hesabından duyuran Şatıroğlu, "#bist100 yeniden önemli 5400 direncine geldi. Borsada istikrarı bozucu bir makroihtiyati tedbir veya finansal istikrarı destekleyici bir adım gelmez ve siyasi gerilim yaratacak bir gelişme de olmazsa bugün olmasa bile önümüzdeki süreçte direncin geçilmesini beklerim" ifadelerini kullandı.

GERGİNLİK YARATACAK AÇIKLAMA

Borsada kritik seviyeye girilmesi ile birlikte gerginlik yaratacak açıklama geldiğini söyleyen Şatıroğlu, "Borsa kritik dirence geldiğinde maalesef siyasi gerginlik yaratacak açıklama yapıldı" dedi.

Şatıroğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Mevcut durumda seçim tarihi ve hangi seçim yasasının yürürlükte olduğu bellidir. Ancak erken seçim yapmak istendiğinde belirsizlik oluşmakta, tartışmalı konular ortaya çıkmaktadır. Bu akşam televizyonda başlarlar tartışmalara"

Banka endeksi maalesef mevduat faizi altında faizle ticari kredi kullandırılmadı dayatmasıyla zayıf kaldı bugün. Bunlar kritik direncin geçilmesini zorlaştırıyor."

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç