Borsada Hareketli Gün: İşte En Fazla Para Girişi ve Çıkışı Olan Hisseler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada Hareketli Gün: İşte En Fazla Para Girişi ve Çıkışı Olan Hisseler

Son dakika haberi: Borsa'da gün içinde en fazla para girişi ve para çıkışı olan hisseler belli oldu.

Borsa 25 Mayıs 2022 22:35 0
Borsada Hareketli Gün: İşte En Fazla Para Girişi ve Çıkışı Olan Hisseler

Son dakika haberi: Borsa'da bugün en çok para girişi olan , en çok para çıkışı olan hisseler açıklandı. 

Borsa yatırımcılarının en çok araştırdığı konuların başında para girişi ve çıkışı olan hisseler konusu oldu. Parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar, hangi hisselere yatırım yapması gerektiği konusunu internet üzerinden araştırıyor. Biz de bu yazımızda son işlem gününde borsada en çok işlem gören, en çok para girişi olan ve en çok para çıkışı olan hisselerin listesine yer verdik.

PARA GİRİŞ ÇIKIŞLARI İŞLEM SAATİNDE OLUYOR

Borsada para giriş çıkışları, borsanın açıldığı sabah saat 9.55'te başlıyor ve akşam 18.05'e kadar devam ediyor. Bu süre içinde vatandaşlar istediği hisseden pay alabiliyor , istediği hissedeki payını ise satmak için emir girebiliyor. 

İşlem saatleri içinde girilen emirlerin gerçekleşmesi ile birlikte borsadaki hisselerde para giriş çıkışı oluyor. Bu listeye baktığımızda ise bazı hisselere diğer hisselere göre daha fazla para girişi olduğu, bazı hisselerde ise diğer hisselere göre daha fazla para çıkışı olduğu gözlemlenmektedir. 

İşte en çok para girişi olan hisseler:

Listeye baktığımızda Tursg adı ile işlem gören Türkiye Sigorta hissesine, Vakbnk adı ile işlem gören Vakıfbank'a ve CİMSA adı ile borsada işlem gören Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret'in yer aldığı görüldü. İşte sıralama:

En çok para çıkışı olan hisselere baktığımızda ise Aydem adı ile işlem gören Aydem Yenilebilir Enerji'den MAVI'den olduğu görüldü. İşte liste:

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç