Borsada Hareketli Gün Geride Kaldı: İşte En Fazla Para Girişi ve Çıkışı Olan Hisseler (SASA, Otkar...)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada Hareketli Gün Geride Kaldı: İşte En Fazla Para Girişi ve Çıkışı Olan Hisseler (SASA, Otkar...)

Son dakika haberi: Borsada bugün oldukça hareketli bir gün geride kaldı. Rekor kıran borsada bugün bazı hisselerde para girişi gözlemlenirken bazı hisselerde para çıkışı olduğu görüldü.

Borsa 2 Haz 2022 21:51 0
Borsada Hareketli Gün Geride Kaldı: İşte En Fazla Para Girişi ve Çıkışı Olan Hisseler (SASA, Otkar...)

Borsada günün en çok para girişi olan, en çok para çıkışı olan hisseleri belli oldu.

Borsada bugün oldukça hareketli bir gün geride kaldı. 2600 seviyesini geçene Borsa İstanbul 100 endeksi, tüm zamanların rekorunu kırarken birçok hissede yükseliş görüldü. Bazı hisselerde ise düşüş gözlemlendi. 

Finnet 2000 tarafından hazırlanan tabloda ise bugün en çok para girişi olan, en çok para çıkışı olan hisselere yer verildi.

EN FAZLA PARA GİRİŞİ OLAN HİSSELER

İşte hazırlanan tabloya göre bugün en fazla para girişi olan hisseler:

Finnet 2000.com tarafından hazırlanan verilere baktığımızda Arclk, Brisa, Esen, Akbnk, SASA, Bera, Ecilc, Otkar, Glyho ve Zoren adlı hisseler, bugün en fgazla para girişi olan hisseler oldu. 

EN FAZLA PARA ÇIKIŞI OLAN HİSSELER

En fazla para çıkışı olan hisselerin de adları açıklandı. Finnet'ten alınan son dakika verilerine göre bugün Tskb, Bioen, Sngyo, Nthol, Pgsus, Jants, Basgz, Eregl, Gozde, Vestl hisselerinde bugün para çıkışı olduğu aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Söz konusu tablolar finnet2000 tarafından hazırlanmıştır. Borsada gün içinde para girişi ve çıkışları sürekjli olmaktadır. Bir hissenin yükselmesi, değer kazanması için ivmeli bir şekilde para girişi olması gerekmektedir. 

Söz konusu hisseler, Bist 100'de işlem gören hisseler arasından seçildi.

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi, aracı kurumlar ve yatırım danışmanları tarafından verilir.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç