Borsada Hareketli Gün: Bazı Hisselere Ciddi Para Girişi Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada Hareketli Gün: Bazı Hisselere Ciddi Para Girişi Oldu

Borsada bugün oldukça hareketli bir gün yaşandı. Yaşanan hareketlilik ile 10 hisseye ciddi para girişi oldu ve bu hisseler yükseldi.

Borsa 23 Tem 2022 00:01 0
Borsada Hareketli Gün: Bazı Hisselere Ciddi Para Girişi Oldu

Borsada hareketli günün ardından bazı hisselere ciddi para girişi oldu.

Borsa İStanbul'da hareketli günün ardından son dakika verileri açıklandı ve açıklanan verilerde bazı hisselere bugün falza para girişi olduğu, diğerlerine oranla daha fazla bir para girişi olduğu görüldü. En fazla 10 para girişi olan hissede günü yeşille kapatırken bunlardan en dikkat çekeni Bucim oldu. 

Finnet 2000 sitesinden alınan son dakika verilerine baktığımızda ilk sitenin Bucim adlı hisse olduğu görüldü. Hisseden alınan son verilere göre Bucim hissesinde bugün yüzde 7.41'lik bir yükseliş olduğu görüldü. Hisseye bugün yüzde 782 oranında daha fazla adet değişim olduğu görülürken hissenin bugün 2.61 seviyesinde kapattığı görüldü. 

İkinci sıraya baktığımızda ise ISMEN adlı hisse yer alıyor. ismen adlı hisseye baktığımızda bugün yüzde 4.25 seviyesinde bir yükseliş görüldü. Daha sonra ise ALGYO adlı hisse yer aldı. Bu hissede bugün yüzde 6.77 seviyesinde bir yükseliş görüldü.

4'üncü sırada ise GWIND adlı hisse yer aldı. Bu hisse bugün  yüzde 4.47 seviyesinde yükseliş gösterdi ve günü 935 seviyesinden kapattı. 

5'inci sırada ise AKFGY adlı hisse yr alıyor. Bu hissenin ise bugün yüzde 3.96 yükseliş gösterdiği görüldü. Daha sonraki sıralama şu şekilde:

Mgros

Tknsa

Cemts

Dohol

Zrgyo

İşte en fazla para girişi olan ve para çıkışı olan hisseler:

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Hisselerin yükselmesi ya da düşmesi tek birparametreye bağlı değildir. Birçok parametreye göre hisseler yükselebilir ya da düşebilir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç