Borsada En Çok Yükselen ve En Çok Düşen Hisseler Açıklandı (Hekts, KONTR, PSGYO)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada En Çok Yükselen ve En Çok Düşen Hisseler Açıklandı (Hekts, KONTR, PSGYO)

Son dakika haberi: Borsada en çok yükselen ve en çok düşen hisseler belli oldu. İşte piyasalarda son durum.

Borsa 12 Kasım 2022 21:25 0
Borsada En Çok Yükselen ve En Çok Düşen Hisseler Açıklandı (Hekts, KONTR, PSGYO)

Borsada bu hafta en çok prim yapan hisseler açıklandı.

Son dönemlerde rekor üstüne rekor kıran borsada son dakika haberi geldi. Gelen haberde borsada bu hafta en fazla prim yapan 3 hisseye yer verildi. 

BU HAFTA NE KAZANDIRDI NE KAYBETTİRDİ?

Bu hafta yatırım araçlarına baktığımızda borsa ile altının kazandırdığı, doların ise yatırımcılarına kaybettirdiği görüldü. Euro kuru da yatırımcısına bu hafta kazandırdı. Borsa haftayı yüzde 5.66 'lık yükselişle 4455 puanla kapatırken endeksi haftra içinde en düşük 4230 seviyesini görmüştü. Bu dönemde İstanbul Mali Endeksi yüzde 3.69 seviyesinde yükseldi. Sanayi Endeksi ise yüzde 4.65 seviyesinde yükseldi. Hizmetler endeksi ise yüzde 7.04 seviyesinde kazandırdı. Teknoloji endeksinde yüzde 5.55 yükseliş görüldü.

Borsada en fazla prim yapan ilk 3 hisse ise Hektaş Ticaret, Kontrolmatik Teknoloji ve Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak açıklandı.

Bu hafta en çok yükseliş görülen hisse senetleri arasında ilk sırada Hektaş Ticaret yer aldı. Hektaş ticaret yüzde 32.53'lük yükseliş gösterdi. Daha sonra bunu yüzde 31.49'la Kontrolmatik Teknoloji izledi. Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ise yüzde 28.85'lik yükseliş gösterdi.

EN FAZLA KAYBEDENLER

En fazla kaybeden hisseler ise yüzde 25.79 ile Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olurken bunu yüzde 9.66 kayıpla Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı izledi. Üçüncü sırada ise yüzde 8.12 ile Aydem Yenilenebilir Enerji izledi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç