Borsada 4 Hisseye Tedbir Kararı Geldi: OZRDN, SMRDN, FENER, SMRTG
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada 4 Hisseye Tedbir Kararı Geldi: OZRDN, SMRDN, FENER, SMRTG

Son dakika haberi: Borsa İstanbul'da 4 hisse hakkında tedbir kararı alındı. İşte tedbir kararı gelen o hisseler.

Borsa 31 Mayıs 2022 20:00 0
Borsada 4 Hisseye Tedbir Kararı Geldi: OZRDN, SMRDN, FENER, SMRTG

Borsada 4 hisse hakkında tedbir kararı alındı.

Borsa İstanbul'da 4 hisse hakkında dikkat çeken bir karar geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Özerden Plastik, Fener, Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri ve Özerde Plastik hisselerine tedbir kararı geldi. 

İşte borsada hakkında tedbir kararı gelen hisseler:

Özerden Plastik Hissesi (OZRDN)

Konu ile ilgili borsadan yapılan son dakika açıklamasında, "OZRDN.E payları 01/06/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 30/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecek. Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsıyor." ifadelerini kullandı.

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Hissesi (SMRTG)

SMRTG hissesi için yapılan son dakika açıklamasında tedbir kararı ile ilgili, "SMRTG.E paylarında 01/06/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 30/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecek." ifadelerine yer verildi. 

Fenerbahçe Futbol Hissesi (FENER)

Fenerbahçe Spor Kulübünün hissesi hakkında yapılan açıklamada, "FENER.E payları 01/06/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 30/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek." ifadelerine yer verildi. 

Özerden Plastik Hissesi (OZRDN)

Özerden Plastik Hissesi hakkında yapılan son dakika açıklamasında, "OZRDN.E payları 01/06/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 30/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecek. Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsıyor." ifadelerine yer verildi.

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç