Borsada 12 ay içinde en çok yükselecek hisseler açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada 12 ay içinde en çok yükselecek hisseler açıklandı

Borsada önümüzdeki 12 aylık süreçte en çok yükselmesi beklenen hisseler hakkında açıklama geldi. İşte liste.

Borsa 11 Ara 2023 0
Borsada 12 ay içinde en çok yükselecek hisseler açıklandı

Dünya'dan Ufuk Korcan yazdı: İşte Yüzde 45'ten fazla yükselmesi beklenen hisseler.

Borsada son dönemlerde yatırımcı sayısı rekor seviyelere gelirken, halka arzlarla borsaya gelen ve bir miktar kar eden vatandaşlar, hangi hisselerin yükseleceğini araştırmaya başladı. Peki hangi hisseler yükselecek? Borsa yorumları açıklandı mı? En çok yükselmesi beklenen hisseler hangileri?

Elindeki bir miktar parasının enflasyon karşısında değer kaybetmesinin önüne geçmek isteyen vatandaşlar, borsada yükselebilecek şirketleri araştırıyor. Bu konuda Model Portföyler açıklandı.

Önde gelen yatırım şirketleri ve bankalar tarafından yapılan açıklamada yüzde 45'ten yüksek getiri potansiyeline sahip olan hisselerin listesine yer verildi.

Model Potföylere baktığımızda en fazla getiri sağlaması bekleen hisselerin listesine şu şekilde yer verildi:

Model portföylerde en yüksek getiri potansiyeli olan hisseye baktığımızda Tofaş'ın geldiği görülüyor. 225 ile kapatan hissede 12 aylık en yüksek hedefin 488 olduğu ve potansiyel getirinin yüzde 116 seviyesinde olduğu görülüyor.

Söz konusu portföyde en fazla getiri potansiyeli olan ikinci hisse ise Emlak Konut. Kentsel dönüşüm projelerinde aktif rol alması beklenen şirketin 7.9 olan kapanış fiyatı sonrası 12 aylık en yüksek hedefi 15.4 seviyesinde. Potansiyel getiri beklentisi ise yüzde 94 civarında.

Üçüncü hisse ise TAV oldu. 116.6 seviyesinden kapatan hissenin getiri beklentisi yüzde 88 oldu. 12 aylık en yüksek fiyat beklentisi ise 220 oldu.

Diğer hisseler ise şu şekilde: (Fotoğrafın büyük hali için TIKLAYIN)

Finans7.com | Ankara - Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç