Borsa İstanbul Neden Düşüyor? Ne Kadar Düşecek? Ne Zaman Yükselir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsa İstanbul Neden Düşüyor? Ne Kadar Düşecek? Ne Zaman Yükselir?

Borsa İstanbul, bugün itibariyle büyük bir düşüş gerçekleştirdi! Peki Borsa İstanbul neden düşüyor? Ne zaman yükselir? İşte detaylar...

Borsa 11 Ara 2023 0
Borsa İstanbul Neden Düşüyor? Ne Kadar Düşecek? Ne Zaman Yükselir?

11 Aralık borsayı yakından takip edenler borsanın neden düştüğünü merak ediyor. Piyasalardan alınan son habere göre borsa haftaya yüzde 0,08 yükselişle başladı. Gün içerisindeki düşüş sonrasında borsa neden düştü, düşüyor? Araştırmaları da hız kazandı.

ÖNCEKİ GÜNE KIYASLA YÜZDE 0,08 DEĞER KAZANDI
Açılışta BIST 100 endeksinden alınan son verilere göre önceki kapanışı 6,52 puan artış görülen borsa yüzde 0,08 değer kazandı.

Borsa günün ilk yarısında geriledi - Dünya Gazetesi

Piyasaların aktardığı rakamlara göre bankacılık yüzde 0,03 holding yüzde 0,15 oranında artış gösterdi. Gerilmenin ise en fazla iletişim sektöründe olduğu görüldü.

Hisse senetlerindeki dalgalı grafik arz ve talep dengesi ile alakalı. Sektörde yaşanan pek çok gelişme borsayı direkt olarak etkileyebiliyor. Bu sebeple borsaya yatırım amacı ile girenlerin dikkatli olması ve analiz yapması öneriliyor.

ALTINA YÖNELİŞ HIZLANDI
İsrail ve Hamas arasında başlayan savaş sırasında vatandaşlar yatırım amacı ile altına yöneldi. Şu anda da altının yükseleceğinin duyurulmasından sonra yatırımcıların bir kısmı borsada çekilmeye başladı.

Haftanın kazandıran yatırım aracı Borsa İstanbul oldu - Son Dakika Haberleri

Konu ile ilgili uzmanların değerlendirmesine göre teknik açıdan BIST 100 endeksinde 7.900 ve 7.780 puanın destek 7.960 ve 8.060 seviyelerinin ise direnç konumunda olduğunu ifade ettiler.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç