Borsa İstanbul 100 Yükselir mi Düşer mi Yorumu Geldi: 'Bist 100'de Ralli Bekliyorum'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsa İstanbul 100 Yükselir mi Düşer mi Yorumu Geldi: 'Bist 100'de Ralli Bekliyorum'

Son dakika haberi: Piyasa Uzmanı İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında borsada ralli beklediğini söyledi.

Borsa 27 Haz 2022 08:02 0
Borsa İstanbul 100 Yükselir mi Düşer mi Yorumu Geldi: 'Bist 100'de Ralli Bekliyorum'

Son dakika: İslam Memiş'ten flaş borsa yorumu geldi.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş Borsa İstanbul 100 hakkında bir son dakika açıklaması yaptı. Youtube kanalı üzerinden bir video yayınlayan İslam Memiş, borsa hakkında önemli yorumlarda bulundu. 

İslam Memiş Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından şirketler hakkında aldığı döviz kararına değindi ve bunun dövizi tutmak, geriletmek için olduğunu, bunun geçici bir adım olduğunu beklediğini söyledi. 

Daha önce yayınladığı videosunda, Bist 100 endeksinde kısa sürede hızlı ataklar beklediğini söyleyen İslam Memiş, bunun 2 aylık süreçte olacağını söyleyerek, "Borsa İstanbul 100 endeksi 2554 puanda. Cuma günü haftayı tamamlamıştı. Yatay bir seyirle tamamlamıştı. Yine son videomda Borsa İstanbul 100 endeksi ile alakalı, arkadaşlar borsa tarafrında bir ralli bekliyorum. Ciddi çıkışlar bekliyorum. Hatta önümüzdeki 2 ayi çinde Borsa İstanbul 100 endeksi 3 bin puan seviyelerini test ederse benim için sürpriz olmaz söylemlerim vardı. Aynı tahmni, öngörüm devam ediyor. Borsa İstanbul tarafında pozisitf yönlü hareketlerin devam edeceğini tahmin ediyorum." dedi.

BORSA BUGÜN NE OLUR?

Borsa İstanbul 100 endeksinde bugün yaşanacak durum ile ilgili açıklama yapan Memiş, "Açılışta kısa süreli bir satış olabilir. Saat 11'den sonra hızlı ataklar kaldığı yerden devam eder diye tahmin ediyorum."  dedi.

İşte o açıklamanın tamamı:

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa ve hisse yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç